Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Admire kasaya paspas yardımı ltf

'Aracın İç Modifiyesi' forumunda Köksal tarafından 13 Mart 2009 tarihinde açılan konu

1. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    merhabalar,

yaklaşık 2 hafta önce accent admire crdi aldım da paspasları iyice eskimiş artık değiştirmek istiyorum ancak kauçuk istemiyorum, halı gibi olanlardan almak istiyorum ancak heryerde orjinal ölçülerde bulunmuyor, illa servisten mi almak lazım. aklıma döşemecilere de gidip eski paspasın ölçülerinde yaptırmak geldi kenarına da ince bi overlok attırınca güzel olabilir diye düşünüyorum. sizlerinde fikirlerini almak istedim. tşk.

2. Hamza YÜCEL

Hamza YÜCEL Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    eger ıstanbuldaysan ben bayrampasacarfur dan almıstım halı paspas orjınal kesım cuk dıye oturuyor yerıne yanlız sıyah grısı yok

3. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    evet istanbuldayım kartal da oturuyorum maltepe carrefour a bakabilirim, hangi renkleri vardı acaba bide fiyatı ne kadardı ???

4. Hamza YÜCEL

Hamza YÜCEL Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben tek renk sıyah bulabıldım ama yınede bakmakta fayda var 36 tl falan olacaktı fıyatı

5. BEYZADE

BEYZADE Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    köksal bey kardeşim, öncelikle halı paspasın araç içinde toz yapacağını belirtmek isterim, çünkü ben yaşadım halı paspas kullandım ve içinden çıkamadım. ya her bindiğinde temizleyeceksin temiz tutacaksın yada lastik paspas kullanacaksın. ben çareyi lastik paspas kullanmakta buldum çünkü her sabah halı paspas varken araca bindiğimde sürekli toz görüyordum. bu yüzden lastik tavsiye ederim. halınında duruşu şekli havası ayrı bişey ama kullanışlı değil veya benim kullanımıma uymadı.. bulabiliyorsan lastik ve arka parçası tek parça olanını bul... bu arada bulursan banada nerden bulduğunu söle bende alayım çünkü arkası tek parça orjinal lastik paspas bulamadım çareyi 2 yanın ortasına küçük bir parça kesip koyarak buldum... tşkrler..

6. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    lastik paspas kışın ayakkabının tabanındaki suyu çekmiyor diye pek kullanmak istemiyorum malum pedallara ıslak ayakkabı ile basmak biraz riskli gibi geliyo. halı paspası bu yüzden daha ii görüyorum. yaz kış ayrı paspasta biraz abartı olur. acaba karışık olanlardan mı baksam :) galiba en iyisi bu hem çok toz olmaz hemde ayakkabının ıslağını alır. arka taraf için size katılıyorum tek parça almak her zaman avantajlı aralara toz kaçmasını engellemek açısından https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif

7. BEYZADE

BEYZADE Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Kış içinde paspasın üzerine bir paça gazete at suyu çeker ayrıca halı ıslandığı zaman da kokar toz yapmasıda ayrı bir konu... tercih senin...

8. varan

varan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hocam accent milenyum ile tasarımı aynı aracınızın.Ank da sınız sanırım.Köşem otomobile gidin .Orada arka tek parça önler dahil 20 ytl ye aldım.Üzerinde hyundai amblemide var .Ne fazlası var ne eksiği çok güzel oturuyor arabaya

9. BEYZADE

BEYZADE Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    evet ankaradayım şu yeri bi tarif et bana sana zahmet nerdedir gidip bakayım...

10. varan

varan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    k.karabekir caddesini biliyosunuz.Aski nin tam karşısında kalıyor.Orda kime sorsanız söylerler zaten.Köşem otomotiv.Büyük bir yerdir .Aynı zamanda toptancı.Gayet güzel paspaslar ben çok memnunum ne kokusu var ne bişey .Zaten orjinal olarak satıyorlar.Bir bakın

11. BEYZADE

BEYZADE Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kardeş lastik paspastan bahsediyosun dimi halı falan değil ? ben lastik arıyorum o yüzden belirtmek istedim... tşkrler hafta sonu bakarım saol...

12. varan

varan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    evet lastikhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif bende zaten halı paspaastan bıktığım için aldım bunları tamamen lastik
    Düzenleyen : varan

13. BEYZADE

BEYZADE Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    eyvallah kardeş saol... bir ara aradım düzgün paspas ama bulamadım servisim bi takım atmış araca ama oda okadar dandik birşeyki ayakkabının topukları nerdeyse delmek üzere iyi oldu bi bakarım oradan.... tşkr

14. varan

varan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    rica ederimhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

15. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    lastik paspara doğru kaymaya başladı fikrim yarın bakarım artık teşekkürler bilgiler için :)

Bu Sayfayı Paylaş