Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Admire Kapı Bantları Nasıl Sökülür

'Boya & Kaporta & Trim Sorun Ve Çözümleri' forumunda Fatih_Arslan tarafından 27 Aralık 2023 tarihinde açılan konu

1. Fatih_Arslan

Fatih_Arslan Kayıtlı Üye Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Fatih Arslan
    Yaşadığınız Şehir:
    67-ZONGULDAK
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.3 (2003-2005) LC
    Hayırlı günler admire aracımın kapı bantlarını nasıl sökebilirim bilen varmı

Vernaccent bunu beğendi.
  2. Vernaccent

Vernaccent Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    466
    Ad Soyad:
    Celal
    Yaşadığınız Şehir:
    -Türkiyede Yaşamıyorum
    Araç Modeli:
    Accent Milenyum 1.3 (2000-2003) LC
    Ben aracın dış kozmetik masraflarıyla çok ilgilendim. Çoğu yerini söküp temiz ve eksiksiz bırakmaya çalıştım. Kapı çıtalarını kapı döşemesi sökülüyken içeriden klipsleri bastrırarak çıkartıyorum. Çünkü klipslerin tırnakları kırılacak gibi duruyor. Bunun beyaz klipsleri serviste bulunmuyor ve internette yok. Aynı koda sahip sarı klips çok daha kalın ve kenarlarını keserek kullandım. Siyah bir klips de var. Orijinale en uygununu kullanmak isterdim. Bir tane en uçta vidalı bir dubaya benzer klips oluyor. Parça kataloglarında bakmaka işime çok yarıyor. https://partsouq.com/en/catalog/gen...d=1888897237&cid=1873362085&uid=1810356708&q=
    Kapı döeşemelerini sökmekte çok iyiyim ve çok temiz ve eksiksiz bıraktım. Klips olarak mavi döşeme klispini internetten alıp komple uyguladım. Bir şekilde kırılabiliyorlar ya da uçlarını penseyle ezince zor kırılıyor. Accent 1999-2006 modele sahip olanların konuma bakmasını tavsiye ederim. Biraz uzun ve çok gönderi var ama güzel uğraştım. https://www.hyundaiclubtr.com/konu/2001-hyundai-accent-1-3-lx-masraflari.51617/

Asel Kaan Efe bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş