Arkadaşlar, aracım admire için amortisör tavsiyesi lütfen. 195-45-16 jant lastik var suan üstünde. Kamber verdim biraz ama ağırlık fazla olunca arkada esneme ve surtme yapıyor. Yeni amortisör olsa kurtaracak gibi.
Size fikir vermesi için kendi aracımdan bir örnek vereyim.Benim aracım da şu an 14 Çelik Jant var.Geçen yıl Maysan Mando Amortisör vardı ve aracım özellikle Virajlarda kasis varsa yada çok yatarsa arka lastikte sürtme izi oluşuyordu.Tabi sesini aracın içinden çok rahat duyabiliyordum.Sürtme hızınız ve aracın içindeki ağırlığa göre artıyordu. 5 Ay önce yetkili serviste Mando Amortisör taktırdım aynı yolda nispeten biraz azalsa da sürtme devam ediyor.Üstelik arka çamurluğun iç kesimlerini Kaportacıda Traşladığımız halde. Şayet arkada yük varsa ve kasislere girdiğiniz de o Jantlarla sürtmeler olması normal.Başka Amortisör işe yarar mı yada farklı bir çözüm yolu varmı hiç bir fikrim yok. Bir de sadece merakımdan soruyorum orta sinyali siz mi değiştirdiniz ? Daha önce kırmızı renkli olanını görmemiştim.Beyaz renk olsa bence aracınızla daha bir bütün görünürdü diye düşünüyorum.
Monreo marka amortisör almayi dusunuyorum işin açıkçası.biraz daha sert oluyor bildiğim kadarıyla.arastircam artik ne yapabileceğimi. Sinyalleri kırmızı folyo ýaptirdim.