arkadaşlar admire aracım var göğüsteki ışıkları değiştirmek istiyorum beyaz renk olarak söktüm komplede ön kısmındaki yapışkanında yeşil olarak etiketleri dıruyor acil yardım ne yapmam gerek yada maviye çevirsem yeşil rengi örtermi
Neresi yesil olarak duruyor orjinal renk yesil degil sadece yapiskandan dolayı mi yesil renk veriyor yani
Işıkların önünde yeşil renk vermesini sağlayan bir plaka oluyor onu çıkarmadan istediniz rengi elde edemezsiniz
O plakayi cikartma zorlugu nedir çıkınca herhangi bir islem yapmamiz lazim mi ve orjinal ampullerde renk beyazsa siparis vermeye gerek kalmaz o zaman
Çıkarmak bazı yerlerde kolay ama kalorifer yerindekini bilmiyorum hiç sokmedim o kısmı gözüm yemedi ama iyice dağıtılırdı o kısımda çıkarılabilir boya gibi değil yani
https://www.hyundaiclubtr.com/konu/accent-milenyum-goegues-aydinlatmasi-led-yapimi.19342/ milenyum kasa ile aynıysa mavi işe yaramış.
Ya iste bende goze alamiyorum t3 lamba mi takılı yoksa baska cesitmi onu bilebilsek led seritlerle ugrasmadan kolay şekilde yapılırdi