Abilerim merhaba.Admire'de hoparlör değiştiren varsa model ve marka yazabilir mi?Sesi azıcık açınca bass ses çıkarken boğuluyor ve cızırdıyor.Biraz kaliteli ve tatminkar hoparlör ile değiştirmek istiyoruz.Teyp orjinal kaset çalar.Bütçe 100 150 arası 4 hoparlör için.
hoparlör yerine teybi değiştirirseniz mevcut olan hoparlöler daha iyi ses verecektir.orjinal teyp varken hoparlör değişiminin etkisi pek olmaz.
ben komple değişrtirdim bi pioneer hastası olarak hepsini pioneer yaptım teybim pioneer deh 2050 modeli aux girisinden telimi baglıorum telden dinliorum müzikleri cd yapma derdi yok. arka kolonlarım pioneer 6901 modeli net bas ve ses alıorum cok memnunum daha cok bas almak istiosan 6992 modelini alıcan ama tam oturmuo biraz büyük gelio o yüzden 6901 aldım en ideali oldu. önlerde 13 cm pioneer ama modelini hatırlamıorum cok net kaliteli abartısız standart bi sistem oldu cok memnunum
çağlar kardeşim bende pioneer hastasıyım teyp,amfi,kayık hoparlörlerim pioneer sende tekirdağdasın sanırım ben hürriyet mahallesinde oturuyorum arkadaşım sen neresinden tekirdağın.
selam yüksel kardesim bende barbarostan arada senin arabayı görüom kumbag tarafına geciosun sanırım ama sen oldugunu bilmiodum sımdı plakadan cıkardım madem topragız ufak bi bulusma ayarlayalım tanıslım kardesim nedersin
selam yüksel kardesim bende barbarostan arada senin arabayı görüom kumbag tarafına geciosun sanırım ama sen oldugunu bilmiodum sımdı plakadan cıkardım madem topragız ufak bi bulusma ayarlayalım tanıslım kardesim nedersin
eyvallah sağolasın en son pazar günü geçtim barboras dan tabiki özelden tel numaranı ver yarın müsaitsen ziyaretine gelirim
bende pioneer 6050 modeli vardı ama o bütçenizi birazcık aşar ama ne olursa olsun marka pioneer olsun.kaliteli ses istiyorsanız öncelikle teyp değişecek.mesela bütçenize yakın bir fiyatlı teyp http://urun.gittigidiyor.com/elektronik/pioneer-deh-1450ub-cd-mp3-usb-ve-kumanda-61843843
Buyrun pioneer'in diğer firması olan firma; http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?&uid=120838 Cd yok. usbden çalıyor. Evinizde pc varsa böyle cihaz çok iyi. cd atlama, çizik okumama gibi bir dert yok. yeni bir şarkı mı çıktı hemen 1dk da flash veya hafıza kartında.. Ön kapıladaki 13lük, arkalardaki de sanırım 16lık... Böyle bir teyp alırsanız ilerde amfi+subwoofer çekebilirsiniz... Aynı sıkıntı bende de var. Admire orijinal teyp. Bass vurmuyor, tırt tırt ses çıkıyor düşük seste bile. Umrumda mı? hayır. çünkü merkezi kilit sorununu çözmeden teybi ellemeyeceğim...
ben jvc kdr 35 usb li taktırmıştım admire aracıma orjinal hoparlörleri değiştirmeye ihtiyaç bile duymadım. şimdi elantra da aynı teybi kullanıyorum. double din almaya niyetim var ilerde o zaman satmayı düşünüyorum ama teyp olarak pioneer veya jvc derim.
yanımdan gectin hatta hyundai olunca dikkatimi cekti.msjını yeni gördüm özelden atıcam msj bu aralar yogunum en uygun zamanda görüsürüz kardesim
kardesim bu saydıklarımı ben amcaoğlundan aldım arabasını sattı hepsi 1 yıl bile kullanılmadı piyasa fiyatının cok altına aldım.o yüzden bana ucuza geldi suan teybin sıfırı yoktur zaten.
İyi sers için Öncelikle Teyp kaliteli olanla değişmesi şart. Pioneer 8350 ve 7250 sd tavsiyemdir. Bir defa al hiç teredütsüz yola devam.
Merhaba arkadaşlar Dostum öncelikle sana diğer arkadaşların dediği gibi teyp değiştirmeni tavsiye ediyorum ve inan teyp değiştirdiğinde sesi daha iyi ve daha kaliteli alıyorus... admire de bana göre kolonlar iyi ama zamanla kulak daha fazlasını ve daha iyisini isityor ama kendini ilk başta teypi değiştrerek yap... ben ilk 90 tl ye sunny marka usb teyp aldım ve onu kullanıyorum inan orjınal kolonlarıyla çok memnunum... ama dedğim gibi daha sonra daha fazlasını istiyor insan
Merhaba bende milenyum kasa var http://www.hepsiburada.com/liste/pi...tId=otaytts-g1012i&categoryId=26090#Gorseller Linkdeki ürünü Yenibosna bit pazarından aldım 65-70 TL falandı ama arkadasın dediği gibi teybi değiştirmen şart bence arka hoparlörlerin markası belli değil ama ses gayet yeterli son ses 40 bende ki SONY teyp usb önden aux girişi falan var 32 ye kadar acıyorum temiz ses eğer arka hoparlörlerim de Pioner yapsaydım abartısız bir sistem sade olacaktı bence istanbuldaysan git Doğubank'a önce teyp al derim zaten oraya gitmişken hoparlörde alıp cıkarsın sistem olmuş olur