Öncelikle merhaba arkadaşlar aracımı daha yeni aldım 3-4 aylık bir araç, aldığımda sağ kapıda kaputta sağ çamurlukta ve tavanda küçük göçükler vardı bir çok yere sordum sadece kapıya 500-800 saçma sapan fiyatlar istediler birde aracın üstünde orjinal boya olduğu için boyatma vurdurma vesaire taraftarı değil idim. bi akrabamın megan 1 aracının üstüne 5 kattan kar kütlesi düştü ve tavanın ortası komple içine girdi bir çok yer gezdi sordu bir çoğu olmaz dedi bir çogu saçma sapan fiyatlar fikirler verdi en sonunda bir yer buldu adam 600 TL ben yaparım demiş ve harika yapmış öncesini ve sonrasını görünce bende şoka girdim. bende aynı yere gittim fiyat aldım göçükleri gördü 350 dedi 300 yaparım dedi sonra. maddi durumu düzelttim geçen cuma gittim bugüne gün verdi yoğun baya adam sabah 9 da bıraktım akşam öğlen 4 te aldım ve yine hayran kaldım adamın dükkanı dışardan baksan bu ne be buraya araba bırakmam dersin ama hep lüks araç tamir ediyor adam. ve memnun kaldım bu işten arkadaşlar sizce fiyat nasıl durumu neyken ne olmuş daha önce yaptıran varmı yorumlarınızı bekliyorum. adam sağ kapı için zaten yüzde yüz iyileştirme olamaz yüzde 85 olur dedi ama bence yüzde yüz gibi bişi olmuş ben bile bakınca göremiyorum eski halini kapıda. ÖNCESİ; SONRASI;
Bende de var 3 4 adet gocuk 3 tanesi çamurluk ta 1 ri direkte fiyat almisdim boyasiz onarım için 300 ve 400 tl soylemislerdi faklı yerler bakalım suanlik geziyorum fiyat kovalıyorum. Ustanizda güzel yapmış araci
Ustanın işini akrabamın aracında görünce güvendim onun için yaptırdım ve iyiki yaptırmışım. bi pasta cilası kaldı aracın
Resimlerden görüldüğü kadarıyla iyi iş çıkarmış.. Ben de de bir kaç tane dolu izi var Sakarya da usta bulamadım. Hemen "boya lazım abi" moduna giriyorlar..
Bilmiyorum ama sökülme işlemi yapılmıyor direk kapı döşemesi sökülüp yapılıyor öyle gördüm çünkü önceki çok araçlarda.
Temiz iş çıkaran ustaya fazladan para veresi geliyor insanın bu devirde , iyi iş çıksrmış , güle güle kullanın. iPhone 5c cihazımdan tapatalk aracılığıyla gönderildi
Dikkatli bakmazsan belli bile olmuyor güzel iş çıkarmış adam Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Suriyeli komsumuzun çocukları 3 kattan taş attılar kaputuma kafayı yiyeceğim başparmak kadar göçtü içeri buna ne gibi çözüm bulabiliriz arkadaşlar cidden çok moralim bozuk C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
göçük düzelirmi bilmem ama boya çatlamış gibi çekilse düzeltmek için boya atabilir gibi duruyor sormanız lazım.
Boyatsan satarken sıkıntı off nasip hocam napıcaz bilmiyorum C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vakumla çekilir , boya bozulmasına bakılır lokal boya veya rötuş. iPhone 5c cihazımdan tapatalk aracılığıyla gönderildi
Büyük ihtimalle lokal boya olucak boya kalkma durumuna gelmiş zaten :-( C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ülkemizin herşeyi üçkagıt ve garip boyalı araba daha ucuz bu ülkede az para ediyor. avrupada boyalı arabaya yeni gözü ile bakılıyor temiz oldugu için daha pahalı burada daha ucuz saçmalık orjinal boya daldırma usulü ile boyatılıyor fabrikada digeri ise püskürtme farkı bu ama gel görki işte. gerçi avrupada 5 yaşından fazla arabaya binen yoktur ben 23 bine aldım arabayı bizim bi akraba hangi ülke idi hatırlamıyorum bmw 2013-2015 kasasını o civara alıyor adama koyuyor çok kötü.
Aynen katılıyorum ben şahsen boya olmasın diye diye düzeltmeye okdr para vermem saçmalık almayan almasın kardeşim benim araba mi bu sebepten bi boya var diye bizim milletimiz hakkaten takıntılı adam gibi boyanmizsa ne var yani mis gibi o şekilde araba alacagima boyali alırım daha iyi şahsi fikrim ve tabiki sadece bu tarz şeylerin boyanmasina karşı değilim büyük kazası olan bi aracı tabiki almam..