Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Admire gitti Gls geldi

'Accent Forum - Club' forumunda tim57 tarafından 12 Kasım 2011 tarihinde açılan konu

1. tim57

tim57 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Sevgili arkadaşlar 8 ay önce 1,3 Admire mi sattım 2 gün önce 95 model 1,5 Gls aldım üzerinde. 1,5 ay önce takılmış sıralı atiker var tabi bazı sorunlarda var sabah çalıştığında gaz yemiyor devir ilk önce düşüyor sonra toparlıyor gün içerisinde hafifde olsa aynı sorun devam ediyor lpg de aynı sorun var fakat benzin gibi fazla belirgin değil 1,5 Gls lerde bu tip atiker sorunları oluyormu ne tip tedbirler alabilirim şimdiden çok teşekkürler.

2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,971
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    hayırlı olsun. akü kutup başını geceden sökün, sabah çalıştırdığınızda sorun yoksa gaz ayarından.

3. tim57

tim57 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Serdar bey akü kutup başını çıkarttım lpg sigortasını çıkarttım yine aynı problem devam ediyor bir müddet bu şekil kullancam ayrıca atiker servisteki arkadaş Gls modellerinde ayar arızası olmuyor diyor başka ihtimaller düşünelimmi veya sizin tavsiye edeceğiniz bazı şeyler varmı ayrıca bu konu ilgili faydalı bilgilerinizide okudum teşekkürler

4. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,971
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  5. tim57

tim57 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gifevet nihayet sorun çözüldü suçlubulunduHava Akış Sensörü kore malı 90 tl ye buldum şükürler olsun tıkır tıkır oldu Serdar Bey ilginizede ayriyeten teşekkürler

Bu Sayfayı Paylaş