Kelebek cam direğinin boyası solmuş yer yer dökülmekteydi. Fiber karbon kaplamayla kelebek cam direğini düzenledim. Çokta beğendim, sorunlu yerleri bu kaplamayla kapatabiliriz. resimler aşağıdadır. ve bitmiş hali, inşallah beğenirsiniz.
<div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; border-: initial; ">eline sağlık süper olmuş
güzel bir uygulama abi. fakat bi kelebek camı ıcın kullandıgı çöpe attıgı carbon fiberle ben 2 kelebek camını da kaplardım kesin yazık etmıs çöpe giden kısmı baya buyuk.
çok güzel olmuş elinzie sağlık. ama sanki; keserken cetvel kullansaydınız daha düz olabilirmiş. dikkatli bakıldığında yamuk gibi görülüyor.
Çok güzel olmuş bu kaplamalardan teyp çevresine de yapıyorlar, internetten resimlere bakıp hoşunu giderse oraya da yapabilirsiniz.
bunlar yapışkan mı oluyor. sonradan keseceğiz yani doğru mudur? maun mudur nedir onun gibi bişey mi yoksa?