Merhaba arkadaşlar 2006 model admirem var farlarını söküp temizlemek istiyorum içini nasıl sökülüyor bilen varmı hiç sökmedim daha önce forumada baktım konusunu bulamadım
Isı tabancanız varsa kenarındaki silikonu ısıtarak çıkartabilirsiniz eğer yoksa fırına atıp silikon yumuşayınca çıkartanları okumuştum Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Farın sökümü kolaymış iki tane vida sökünce olay bitiyormuş . sökmesine söktümde sonra vazgeçtim aç içini sonra etrafını silikonla uğraşamadım ilerde yenisini alırım takımı en babası 200 tl zaten.
Evet ugras ve zaman isteyen bir olay ama orjinal parcada tanesi 200 tl uzeerinde bilginize SM-G710 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
serviste tanesi 600 tl ama çiftini 180 e aldım far ayarını yaparken burnumdan geldi en son 3 e ayarladık diğerlerini ayarlayınca titreme yapıyor.Bende 2 adet orjinal var isteyene 200 e gönderebilirim
titreme yapması yan sanayi farlarınızın iç tasını tutan tırnakların kaliteli olmamasından kaynaklanmaktadır.eğer yapabilirseniz orjinal farlarınızın solan(ki oyle tahmin ediyorum) camını yan sanayi far camı ile değiştirin. çok daha kolay ve titremesiz farlarınız olacaktır.Evet 600 tl çok para ama malesef hiç bir yan sanayi far orjinalin yerini tutmuyor.Zamanında far mercek için cok yansanayi far sökmüştüm.
hocam sizdeki farların temizlik durumu nasıl acaba? temizse ben alabilirim benimkilerde sarardı artık temizlenmyor
sararma gibi sorunu yok fakat kılcal ufak çizikleri vardı auto king de çizikleri gidermek için göndermiştim sinyal kısmında sarı yansıtıcı oldugu için değiştirmiştim ama orjinali gerçekten cok farkediyo ve çok sağlam olmadı resimleri atarım elimde 4 tane var 2 tanesi orjinal 2 taneside yan sanayi hatta 4 tanesini göndereyim magnetti marelli mako üretimi
dediğinizi yapmak çok zor ancak far işi yapan kaliteli ustalar bulmak lazım maalesef osmaniye neredeyse hiç iyi usta yok diyebilirim varsa sayılıdır.Birde alıp monte etsekte eskisi gibi olmuyormuş belli zaman sonra buğulanma sorunu oluyormuş