Hayırlı olsun far karartma admireye gerçekten çok yakışıyor. Sis farı da düşünebilirsiniz daha da güzel durur. Sent from my iPhone using Tapatalk
Gerçekten beyaz meleğe de güzel yakışıyor, sis farı maliyeti ne kadara patlat acaba bilgisi olan var mı? LG-D620 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok güzel olmuş. Admireyede yakışıyor zaten karartma SM-N910H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Guzel olmus plakalarada el atsaniz daha iyi olur bence kenari silmek yerine siyah yapip harfleri kalinlastirip deneyin panjurda piano black olsa guzel olabilir yada isim yazan plakalikta olabilir LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayirli olsun gule gule kullanın. Yanlız birşey sormak istiyorum. Zaman zamam far karartma yapanları görüyorum.çok sağlıklımı bilemiyorum. Koyduğunuz malzeme kalitesi o farın ışığı ile ilerde bir sarkma v.s. yaparmı acaba. Malzeme kalitesi nedir tam olarak. Benim aracımada yakışacağını düşünüyorum,cesaret edemedim.teşekkürkler. Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi