arkadaşlar benim iç kapı açma kolları baya yıpranmış.. sanırım bu genetik olarak bütün bu modellerde var.. parçacıdan yenisine baktım orjinalinden çok farklı bende kaplamaya karar verdim.. acaba maun kaplama mı yoksa karbon kaplamamı uygun olur? hangisini yapmak daha kolaydır? (kendim yapabilir miyim acaba .. ) hangisi daha dayanıklıdır.. GRi renkli admire dizelde hangisi daha güzel durur?.. karbonlar 20-40 tl arası maunlar 50 - 150 tl arası fiyatları var.. bu işle uğraşan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.. aşağıdaki karbon kaplamalara örnek resim bunlarda maun kaplamalara örnek resim
Burda maun kaplama göremedim ben? Hepsi carbon. Carbon spor hava veriyor, maun ise agır bir hava veriyor. Konsolu koyu araca acık renk, acık renk araca koyu renk daha güzel yakısır.
maun zamanla sıcaktan atıyor kaliteli carbon kaplayın çok hoş olur bence bende puntonun içini yapmayı düşünüyorum
karbonu tek geçerim, maunu hiç beğenmiyorum. benim kapı kolları da iyice çirkinleşti. bi ara folyo alıp denemek lazım. kolları sökmek kolay zaten