Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Admire CRDİ çözülemeyen ses sorunu?

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda aretias tarafından 16 Şubat 2011 tarihinde açılan konu

1. aretias

aretias Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Arkadaşlar, arabamda pedalların altında gibi acayip bir ses var, hız vites ne olursa olsun bozuk yolda araba salındığı zaman, motor kompresöre bindiği anlarda TIRT TIRT şeklinde bazende daha uzun TIRRRT TIIIRRRRT şeklinde ses geliyo, direksiyon kutusu dediler kutuyu söktürüp komple bakımnı yaptırdım, ön amartisör kilitlemiş dendi ön amortisörleri değiştirdim, sesin geldiği sol taraftaki aks kafasını değiştirdim, ön arka motor takozlarını değiştirdim heryer elden geçti ama sesi çözemedik! böyle bir durumla karşılaşan oldumu?

2. BURAK031

BURAK031 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    aynı sıkıntı benim aracımdada var, gösterdiğim ustanın bi tanesi sol aks bilyası ve kafasının değişeceğini, diğeri ise sol aks bilyasının değişeceğini ancak sağ aksında komple değişmesi gerektiğini sesin buradan geldiğini söyledi, aksın orjinalinin 1000 tl civarında olduğunu çıkma almamı söyledi. bende kararsız kaldım, siz bi çözüm bulduysanız ya da bulursanz bilgilerinizi bekliyorum

Bu Sayfayı Paylaş