Arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır kullandığım Yumurta kasa Accent arabamı satmak üzereyim.İşyerinden bir arkadaşıma söz verdim ve arabasını satışa çıkardı.Fiyat konuşmadık ama Büyük ihtimalle anlaşırız.Eğer anlaşamazsak Sahibinden Com üzerinden satışa çıkartacağım.Aslında içimde bir burukluk var.99 Accenti 117000 aldım şu an 123000 üzerinde ve bu kadar sürede eski sahibide dahil kalorifer borusu değişimi hariç en ufak bir sorun çıkarmadı.Antalyaya kadar gidip geldim ve tık demedi , ne yağ eksiltiyor nede su.İlk arabamdı ve bu kadar motosikletten sonra kullandığım en sorunsuz araçtı.Aracımı işyerinden bir arkadaştan satın aldım ve bunun faydasını gördüm sonuçta yüzyüze bakıyoruz ve tam dediği gibi çıktı çok memnun kaldım. Yine aynı yöntemle tanıdıktan araç almak istiyorum.Seçenekler 1,4 Klimalı 130000 km 2004 Model Clio , 2006 Model 1,3 Klimasız enjeksiyonlu 60000 km Admire ve 1,3 2000 Model klimalı (Kilometresini bilmiyorum) Corolla Tüm araçlar Benzin LPG sistemli ve tertemiz durumdalar.Asıl istediğim 2005 model kasa Elantra idi ancak bütçem şu an için Maximum 19000 ytl civarı maalesef olmuyor.Corollaya arkadaşım 15500 YTL olur dedi Clio için henüz konuşmadık ancak 15000 - 17000 arası fiyat belirler diye düşünüyoruz.Admire Pazarlıksız 18000.Accentten çok memnun kaldım Admire ağır basıyor ancak klimasız araba İzmirde gerçekten zor oluyor.18000 biraz yüksek geldi bana.Clio kolay satılıyor ve benim çevremde tutuluyor ancak Admire kadar kullanımı iyi değil diye yorumlar alıyorum.Corollaya gelincede kesinlikle son tercihim çünkü model düşük. Şu an kafam karışık sizlerden yorumlarınızı rica edeceğim objektif olacağınıza inanıyorum... Arkadaşımın aracı Tofaş Şahin 1.6 1993 Model 6.700 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 187673257
Hayırlısı olsun, Corolla baştan paso, Admire de cliodan iyidir. Bende 1.2 Micra var buda bilgi niyetine 2006model kırmızı. Yanma odasından gönderildi.
corolla 1,3 iyi değil zaten o kadarda etmez fiyat olarak admire klimasız olduğu için kaybetti clio kalıyor seçeneklerde az yakar iyi kaçar piyasasıda var zaten mantıklı olan bu hocam resimdeki motor güzelmiş kaçlık o
Saydığın tüm araçlara bindim .. Corolla 1.3 ise kafadan gitti Admire benimde vardı çok ama çok memnundum 2005 klimalı boyasız 110 binde lpg li 16800 e vermiştim o rakama klimasız olması da sebebiyle çok para .. Clio ya gelirsek o araç temizse seni üzmez lakin 15 16 gibi rakamlara bırakacağınıda sanmıyorum piyasa çıldırmış durumda .. Özetlersek en ideali cliodur yakıtı parçası gidişi vs üzmez piyasası da çok güzeldir.. Tapatalk sağolsun
Motosiklet Kore yapımı 250 cc Hyosung GT 250 GT 650 Hyosungta kullandım kesinlikle uzak durulması gereken bir motosiklet.Çift silindir ve 30 Hp. Naked alacaksan Honda CBF serisini tavsiye ederim.
valla Piyasası çok yavasmis elde kaldı.) bakan otomatikmi diye soruyor. Bundan 1 ay önce 70binde Admire güvenlik paketli tam 17bucuga gitti. Bi tüyo vereyim herhangi bi markanın olabilir 2.el bölümlerinden piyasadan daha uygun temiz Arabalar alabilirsiniz. Onlarda kotayı doldurmak için satmak istiyorlar hem belki garantiye verebilirler. Yanma odasından gönderildi.
her iki kazamda da ikame araç olarak clio verdiler beş para etmezdi diğer araçları bilmem ama ben olsam clio almazdım hayırlısı olsun.
18.000 e 1.3 yada 1.6 klimalı bi admire alınabilir.. bu devirde klimasız araca binilmez.. başka araçlara yönelin.. yada admireyi 16.500 - 17.000 e verirse al, 1000 liraya da kliima taktırırsın.. km si düşük olması + bi avantaj.. clio nun dizeli, corollanın da modellisi tutuluyor
Kardeş Clio çamaşır suyuyla çalışsa yine satılır, çok ayrı bir kullanıcısı var. Özellikle 1.4 benzin lpg havada kapıyorlar.
Aytekin abi kafa karıştırmaya birebir birisiyim ben böyle konularda 16-17000 liraya E36 kasa BMW veriyorlar uzaktan kulağa maceraların en büyüğü olarak gelir bu, hem mekanik mesele olarak hem görüntü itibarı olarak hem marka imajı olarak şuna aboww dedim içimden tabi görmek lazım http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ende-tek-hastasina-orjinal-km-188920268/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-plakasi-61-keyif-arabasi-186540790/detay
Arkadaşlar arabamı sattım bugün itibarı ile kesinlikle ve kesinlikle İzmir içinden Admire veya Milenyum kasa Benzinli Accent arıyorum...Clioda diğer alternatifim.
ortalamanın üzerinde yol yaparım. ben arabayı fazla zorlayan birisi değilim 110 km hızı da çok geçmem ki bu şartlar altında yazın klima açık kullanıyorum aracımı ve çok fazla rahatsız edici bir performans düşüşü olmuyor. 1.3 motor bence fena değil.