Öncelikler Herkeze Selamlar Admire Kullanıcısıyım Cam Açma Düğmeleri Ve Gögüs Aydınlatmasını Mavi Yapmak İstiyorum Gösterge Ve Göğüsü Sonraya Attım Led Olmadıgı Icın Fakat Cam Acma Dugmelerını nasıl Sökebeilirim Yardım Edebilcek Kimse yokmu
Kapı döşemesini sökerek çıkarmıştım ben folyo kaplamak için. Cam düğmesinin çerçevesinden kredi kartı gibi bir kart ile tırnaklarından kurtarmayı deneyebilirsiniz. Olmazsa benim yaptığım gibi uzun yol. Kapı kolunu ve döşemeyi söküp paneli elinize aldığınızda kolayca çıkıyor soketinden. Göğüs kısmının nasıl söküldüğü de forumda fotolarla mevcut.
Teşekkür ederşm göğüs kısmını göstergeyı vs. biliyorum yalnız dedıgınız gıbı uzun yolla sokmek te ıstemıyorum yanı cekınce cıkmıyormu bu
tırnaklar tuttuğu için direk çekmenizi tavsiye etmem. olur da bi tırnak kırılırsa ses yapmaya oynamaya başlar, pişman olursunuz döşemeyi sökmediğinize.
Admire hakkında bilginiz var sanırım tesekkur ederım hazır sizi bulmusken bır kac sorum daha olucak sıze zahmet vermeszem eger. Şimdi Biz Admiremizi koruma aracı olarak kullanıcagız motoruna çok güveniyoruz iş görür fakat ben bu on aydınlatmaları kırmızı mavı olarak degılde beyaz çakar takmak ıstıyorum nasıl olur . 2. sorum ise megafon aldım kendim baglamak istedim kabinden motora nasıl geçiş sağlarım 12v elektirigi nerden alsam saglıklı olur şimiden tesekkur ederım
kabin içinde 12 voltu çakmağa giden yerden alın, kaput tarafında ise direkt aküden alabilirsiniz, ama araya yinede bir sigorta ve röle koymak tavsiye edilir
Bende Hani Hazır Sigortalı Biyerden Alsam Diye Düşündüm Mesela Arka Sis Faları Ön Sis farları Nasıl Olur Kabin İçinden Nasıl Geçiş Saglıyacagım bır bılgınız varmı
diresiyonun sol tarafındaki ufak çekmecenin arka kısmından geçiş yapılabilir sanki. kaputun altındaki alarm sireninin kablosu ordan geçiyordu. o çekmecenin olduğu plastiği söküp inceleyin bence.