Herkese Günaydınlar... BenAli Kemal,K.maraşta öğretmenim. aracımHyundai accent 2004.Amortisör konusunda sıkıntım var, yardımcı olursanız sevinirim. 4 amortisörü de değiştirdim,takılan amortisör conson marka.Öncekiler çok yumuşamış ve sol ön depatlamıştı. Değiştirdim fakat arama çok zıplıyor lastik havalarını 27'e çektim hala zıplama var bebek bekliyoruz, dolayısıyla zıplamadan eşim çok rahatsız oluyor. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Aramıza hoşgeldiniz, takılan amortisörler araca uygun değil belli ki, iade edebiliyorsanız monreo yada mando taktırın.
İade olayını gorusmedim ama garantili. Takan usta ile gorustum telf da takılan marka normal bikac gün gecsin otursun dedi. Bilmiyorum bakalım ne olacak.Takılan marka CONSON.
Bu konuyla ilgili kardeş forumda yazılara rastladım, sanırım zıplama marka ile ilgili bir sıkıntı. http://www.chevroletclubtr.com/lacettiye-conson-amortisor-degisimi-t856.0.html
Kesinlikle Serdar Bey'e katılıyorum. 1. Tercihiniz Monreo 2. Tercihiniz Mando olsun. İade edebiliyorsanız edin. Tabi edemezseniz artık şayet bir süre sonra düzeliyorsa idare edeceksiniz.
biraz fazla olsun bildik markadan şaşmayacaksınız kafanız rahat olucak ben monreo kullanıyorum sorunsuz
Dün akşam saatlerinde takan ustanın yanına gittim bindi baktı gayet normal diyor herhangi bişey yok dedi. Nette de marka ile ilgili bir-iki şey var başka bişey yok.Ama haklısınız keşke almadan önce durumu sizlerle paylaşsaydım.
usta ne desin sorun varsa bile bilindik kelimeler genel olarak konuşuyorum bu modeller böyle normal amortisörler ile oynama varken monreo da biraz daha sertleşti tanesini kaça aldınız