Selamlar öncelik ile Hali hazırda taze 150 bin km'de 2006 Admire 1.5 Crdi aldım dostlar. Standart olarak sıvıları yenilemek istiyorum, Tekirdağ da yaşıyorum hava şartları normal senede 1 değişim yapmak üzere arada gazlamalı fakat genelde sakin kullanma tarzım var. Yağ tavsiyeniz nedir acaba ? Birde yakıt deposu içerisinde boya dökülmeleri oluyormuş bunun yol açacağı sorunları minimuma indirmek için ne yapmam gerekir teşekkür ediyorum
Hoşgeldiniz. Aracın standart yağı 10-30 dur. Boya dökülmesi için çeyrek deponun altında mazot olmasın. Birde servisten yeni tip depo içi filtre sorabilirsin. Bir dönem ücretsiz değiştiriyorlardı.
Hoşgeldin , aracın hayırlı olsun. Foruma özel Valvoline Türkiye Distribütörü yağlarda indirim yapıyordu. (Eğer iptal edilmedi ise) Aracın için uygun olan madeni yağı aklında olan bir marka var ise web sitesine girerek öğrenebilirsin. Keyifli forumlar dilerim.
Valvoline'de kampanya devam ediyor. (ücretsiz kargo şeklinde) Ben cuma günü yağ siparişi verdim. @erhancakmakk
Güncelleme... Mobil Super™ 3000 X1 5W-40 ve Castrol Mini Truck 10W-30 CH4 Arasında kaldım hangisini tercih etmeliyim, aracım 150 binde yukarıda belittiğim gibi ?
Tekirdağ'da neredesiniz bilemiyorum. Bu filtreyi piyasada bulabileceğinizi sanmıyorum. Servise bir sormanız lazım. Önceden bu filtrenin admire 1.5 dizellerdeki yakıt deposundaki boya soyulmaları için tasarlandığını söyleyip ücretsiz olarak değiştiriyorlardı. Aracınız için 5-40 yağın ince olacağını düşünüyorum.