Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Admire 1.5 Crdi (dizel-2005) Triger Hakkında

'Accent Admire Forum - Club LC' forumunda acc tarafından 5 Mart 2020 tarihinde açılan konu

1. acc

acc Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Mehmet Batur
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.5 CRDI (2003-2005) LC
    Merhaba arkadaşlar. Accent Admire 1.5 CRDi dizel 2005 model aracım var. Şu an 182000 kmde araç ve istanbulda kullanıyorum. Aracı 178000 kmde satın almıştım. Satın aldığım kişi trigerini çok uzun olmadı değiştireli demişti. Şu ana kadar hiç sıkıntı çıkarmadı araç. Ancak yine tereddüt ediyorum. Bazı araçlarda motoru indirmeden sadece birkaç parça sökerek basit bir şekilde trigerin durumu hakkında fikir sahibi olunabiliyormuş. Bu araçta böyle bir şey söz konusu mu?

2. Under Ground

Under Ground Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,435
    Ad Soyad:
    Hüseyin
    Yaşadığınız Şehir:
    74-BARTIN
    Araç Modeli:
    i20 GB 1.0 TGDI (2014-2020)
    Trigere bakarak bu daha gider diye kimse fetva veremez . Veriyorsa direk ordan uzaklaşın . Sadece artik kopma arifesine az kaldıysa çatlamalar başlamış artik kayış ben gidiyorum derse farkedilebilir ki o noktaya kadar asla beklememek lazım. Hemen değiştirin trigerinizi .
    3 sene önce yolda bir araba gördüm ariza yapmış. Mal ustası silindir kapağını değiştirip trigeri yeni diye değiştirmemiş. Yeni yapılan motor kayış koparıp subap çakmış.

SM-J400F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. sanko86

sanko86 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    24
    Ad Soyad:
    Hasan
    Yaşadığınız Şehir:
    10-BALIKESİR
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.3 (2003-2005) LC
    Triger en son riske girilecek parça.En fazla 1000 tl için büyük risk almak demek.

Under Ground bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş