Merhaba arkadaşlar. 2005 model Accent 1.5 CRDi dizel aracım var. Aracı 178000 km'de aldım. Şu an 203000 km'de. Aldığım kişi aracın trigerini 155000 km'de değiştirmişti. Şu zamana kadar trigerini değiştirmeden araca sorunsuz bindim. Trigerini değiştirmeyi düşünüyorum. Kaç km'de bir triger değişimi yapılmalı ve hangi markayı tavsiye edersiniz? Bir de triger değişimi yapılırken değiştirilmesi tavsiye edilen parçalar nelerdir? (V kayışı, rulmanlar, devir daim pompası gibi.) Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
Merhaba. Triger zincirliyse ses gelmeden değiştirilmez. Daha 48.000 km olmuş değişeli. Uzun bir süre kafaniz rahat görünüyor. Tek kafami kurcalayan orhinal mi yan sanayi mi parçalar kullanildi? Eski sahibi bununla ilgili bilgi verdi mi?
Admirenin trigeri kayıştır 60.000 de bir değişir @acc servis ben değiştirdiğimde gmb marka takmıştı sonraki değişimini ben dışarıda gmb alarak yaptırdım set olarak değişiyor zaten ben v kayışının durumuna bakarak değiştirtmiştim devirdaimi kontrol ettiler 2 bakımda da iyi olduğu için değişmedi devamlı antifriz kullanılıyorsa çok yorulmuyor bu parça Önerileni sorarsan sökülmüşken 60.000 de bir hepsinin değişimi Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi