Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Admira torpidonun altından su alıyor

'Genel Sorunlar Ve Çözümleri' forumunda guntut tarafından 5 Ocak 2009 tarihinde açılan konu

1. guntut

guntut Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2005 admiram var bir süre önce torpidonun arkasındaki fandan yağmurda su gelmeye başladı .hyundailerde klasik bir arıza olduğunu söyledi sanayideki ustalar. fana hava veren boşluk ve tahliye yerleri temizlendi yine geldi.servis yakın olmadığı için gidemedim.Aynı konuda sıkıntısı olup çözüm bulan arkadaşlardan yardım rica ediyorum

2. klasicman

klasicman Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    benim aracım 2002 model öyle bir problemim yok.. Ama daha önceki aracımda aynı problem vardı... Çok araştırdık bulamadık... en sonunda cam silgeçlerinin kaportaya basan kısmından girdiği anlaşıldı.... Kaportanın üzerinde cam silgeçlerinin montaj olduğu kısmına iyi bak... kolay gelsin...

3. Truva

Truva Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
  4. guntut

guntut Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    teşekkür ederim

5. designer79

designer79 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aynı sorun bu sabah bendede oldu sabah arabanın içine su dolmuş sağ koltuğun önü göle dönmüştü servisi aradım getirin bakalım dediler. saat 13,00 gibi servise gidicem umarım basit bi olaydır.

6. designer79

designer79 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    insanın canı sıkılıyo valla 2005 model araba bakımları düzenli olarak yapıldığı halde..

7. garaj16

garaj16 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşim aracın sag öncam ızgarasının altındaki kapak var dört köşe onun etrafına cift taraflı bant uygulayarak su alma proplemi cözülür.

8. Misafir

Misafir Guest

Benimde 1.3 LX aracımda başıma gelmişti. Su tahliye oluğu tıkanınca suyu içeri veriyor. Basit bir müdahale ile hemen düzeliyor...

9. mrmaxi48

mrmaxi48 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kaç gündür yağmur maşaallah çok güzel yağıyo ama accentlerin genel sorunları heralde.benimde sağ koltuğun önü göl olmuş.haftasonu komple bi bakım yapacağım.bu arada 04 accent 1,3 mpi daha yeni aldım hayırlısıyla

10. erolakbıyık

erolakbıyık Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    eğer yağmurlu havalarda oluyorsa çözüm camın önündeki ızgaranın altında biryer var plastik onun kaportayla temas ettiği yerler zamanla özelleğini kaybediyor ızgaradan akan sular içeri ğiriyor onu sök altına sür mastik veya silikonu yerine tak işlem tamam

11. Uğur K

Uğur K Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,046
    Ad Soyad:
    Uğur Karagüzel
    Yaşadığınız Şehir:
    67-ZONGULDAK
    Araç Modeli:
    Fiat
    Ben batı karadenizde oturuyorum.Benim aracıma gelen yağmur Rize ili haricindekilerde bu kadar gelmez sanırım. :RpS_rolleyes:
    Ama bahsetdiğiniz olay benim hiç başıma gelmedi.
    Bence iyi bir ustaya aracınızı gösterin.Bir yerlerde bir tıkanma vardır mutlaka.Emin olmak içinde tamirden sonra oto yıkamada özellikle sıkıntınız olan bölgeye bol su sıktırın içinizde rahat olsun.

12. mgk19

mgk19 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    354
    Ad Soyad:
    Gökhan Kara
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    çok kolay çözümü sileceklerin bulunduğu yerdeki ızgarayı sökün ön yolcu hizasındaki dikdörtgen hava girişini kapatın sorun çözülsün.kendi yapamayan servise götürsün aynı işlemi orda yaparlar.benim aracın bu sorununu ücretsiz yapmışlardı.kronik bir sorun ve çözümü kolay.:RpS_thumbup:

13. vosvoscuk

vosvoscuk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    nazım tok
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    suyu keselim derken havayıda kesmiş olmayızmı. o hava girişi gereksizse neden orada var. bu sorunun başka bir çözümü yokmudur. aynı sorun benim aracımdada var. her zaman değil ama uzun süreli ve şiddetli yağışlarda oluyor.

14. vosvoscuk

vosvoscuk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    nazım tok
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    suyu keselim derken havayıda kesmiş olmayızmı. o hava girişi gereksizse neden orada var. bu sorunun başka bir çözümü yokmudur. aynı sorun benim aracımdada var. her zaman değil ama uzun süreli ve şiddetli yağışlarda oluyor.

15. hakan_80

hakan_80 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yaşadığınız Şehir:
    80-OSMANİYE
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.5 CRDI (2003-2005) LC
    Benim araçtada aynı sorun vardı. Benim epeyden beri tanıdığım elektrik ustasında da aynı arabadan var oda aynı sorunu yaşamış 2 ay uğraştım diyor çözmek için.
    sileceklerin oradaki ızgara söküldü. havalandırma için açık olan bölümdeki plastik parçayı çıkardı. Sağ taraftaki kısa kenara eski bir cam sileceğinden parça keserek içten yapıştırdı. Bir aydan fazla zaman oldu epey de yağmur yağdı su gelme olayı bitti çok şükür.
    Su oradan süzülerek gidiyormuş ve tam kaloriferin üerinde damlıyormuş.

Bu Sayfayı Paylaş