Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

admira saat sorunu

'Accent Forum - Club' forumunda LEVENT80TR tarafından 13 Şubat 2009 tarihinde açılan konu

1. LEVENT80TR

LEVENT80TR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar arabamdaki dijital saat kafasına göre takılıyor yanıyor sönüyor ne yapacağı belli olmuyor.sizce nedendir.sigortada falan sorun yok dediler servis baksın dediler ama fırsat bulup baktıramıyorum.saygılar

2. Misafir

Misafir Guest

Şase almıyor olabilir yada saatin kendisinde sorun var.

3. sakın değiştirme biz milenyumunkini sorduk 125 150 ytl arası dediler hemde sanayide...https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif

4. LEVENT80TR

LEVENT80TR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    125 tl yok be okadar para edermi.inanılır gibi deyil ya.

5. bn gittiim sarar diye bir yer var kartal oto saniyide girişecektim adama ama oda fatura fiyatını dedi o ne yapsın neymiş aksesuar mış pehh...

6. varan

varan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    saatin olduğu bölgeye bi lastikçiye giderek hava tutturun .toz v.s olabilir.Daha önceki aracımda başıma gelmişti

7. Hamza YÜCEL

Hamza YÜCEL Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aynı sorun bendede var demekkı saat dandık bırsey admırede kronık bı sorun.ayarlaya ayarlaya kafayı üşüttüm

8. SelahattinP

SelahattinP Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Arkadaşlar daha önce de yazmıştım .benim bir önceki milenyumda da aynı sorun vardı. saat görüntüsü gidiyor geliyor kendi halinde takılıyordu.elektronikçi arkadaşım saati söküp tamir etmişti. saatin arkasındaki kartın üstünde bulunan bir diyotun yanık olduğunu (pirinç tanesi kadar bir parça)söylemişti.arızalı bir kasetçalardan söktüğü benzer bir parçayı onun yerine leğimlemişti.işini bilen bir elektronikçinin yapabileceği arızadır diye düşünüyorum.

9. yalan55

yalan55 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Evet doğru diyosun .Mutlaka diyotlarla alakalı bi tamirat yapılmalı

Bu Sayfayı Paylaş