19 Mayıs Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

admira da ilk çalıştırma sorunu olanlar

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda tamer27 tarafından 18 Aralık 2010 tarihinde açılan konu

1. tamer27

tamer27 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    merhaba,
    admira ve atiker kullanan arkadaşların ortak sorunu olan sabahları ilk çalıştırma zorluğu hakkında bir diyeceğim var.

sorun bende yine başladı ve yine atikere bildirimde bulundum. sağolsınlar yine ilgilendiler. ancak kabul etmedikleri birşey var. sorun sizin araçta diyorlar.

atikerin bu savını çürütmek sorunun sadece birkaç araçtan ibaret olmadığını bildirmek gerekiyor.

bu nedenle aracınta atiker olan arkadaşların aşağıda belirttiğim linke şikayetlerini detaylı yazmalarınız rica ediyorum.

belki sayımız 100 ü geçerse atiker bizler için bir çalışma yapabilir, ne dersiniz?

bildirimde bulunan arkadaşlar bu sayfada bilgi de verirse daha iyi olur diye düşünüyorum.

http://www.atiker.com.tr/iletisimform.asp

2. tolgaburakhan

tolgaburakhan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    Tolga Burakhan KOÇYİĞİT
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.3 (2003-2005) LC
    Benimde o sorun vardı. Forum araştırmalarına göre akü sök - lpg sigortasını takmadan benzinle biraz bin . Bu yöntemle en başlarda düzeldi. Daha sonra düzelmeyince benzim pompası ve aksamları değişti. Yine düzeldi. Sonra yine bozuldu bu kez yarım depo Shell V-Power aldım. İlk gün düzelmemişti. İkinci gün düzeldi. Sabahları rahat bir şekilde tek seferde çalışıyor. Son olarak röle olayından bahsediyorlar. Bu yöntemleri denediniz mi siz?

3. ysuatsenyurt

ysuatsenyurt Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    6,088
    Ad Soyad:
    Yusuf Suat
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN
    Araç Modeli:
    PSA
    Benim Elantrada da vardı ilk çalıştırmada gaz yememe, rölantide dengesizlik sorunları, akü söküp benzinle çalıştırdım ve sonrasında LPG'ye geçirmeden gidip LPG ayarı yaptırdım. Şu anda düzeldi. 2 haftadan uzun zaman oldu ve bir sorun yok çok şükür. Daha uzun süreli kullanımda göreceğim tekrar yaşayacak mıyız bu sorunu.

Bu Sayfayı Paylaş