Far karartma basarılı olabılır ama jantları aracın ustunde gormeden karar vermek zor. D2533 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Ailecek biniyosanız bu araç bu şekilde perişan olur onu söyleyebilirim.Kişisel zevk için yapılabilir. Bu arabanın bagaja bişiler kondugunu düşünemiyorum bile.
Hocam arabaya sadece kendim bincem .aksesuar olarak sadece ses sistemi takilacak...zarari ne olur bu jantin bana
Resimdeki jant sanırım ET20 sizin aracınıza en iyi oturacak jant ET35 olacaktır. Resimdeki jantı takarsanız orjinalinden yaklaşık 6cm dışarı çıkartmış olacaksınız, bu durumda kamber açılarıyla yada çamurluk ağızlarıyla oynamanız gerekecek, konfor düşecek vs. içinizi karartmadım umarım...
Y Yok hocam karartmadiniz orjinalini bozmak istemem oynama yapilcaksa.sadece guzel sik durcak bi jant atcam bildiginiz modeller varmi
Bence sen arabana 15 janttan yukarı bişi takma.Hırpalama arabayı benimde niyetim avrupa versiyon gibi jant takmaktı babamla konuda uzlaşamadık 14 jant almak zorunda kaldım.15 jant almıştım spoon beyaz satmak durumunda kaldım lastik alamayınca.