Merhaba arkadaşlar.. Benim admira'nın sağ ayna camı düşmüştü. (tırnakları zayıflamış sanırım). izmir'de bir orjinal paarça satan bayiiden bulmuştum. Geçenlerde aynı ayna tekrar düştü. aynayı düşürdüğüm yeri bulamadım. bandırma'da bulmamın imkanı yok zaten fakat internette de bulamadım. Ayna bulabileceğim bildiğiniz bir site var mı acaba?
orjinali arkası plastikti. (yuvası için diş ve tırnaklar var). aynalar elektrikli. eğer kestirip yapıştırma yaparlarsa ayar yapılamıyormuş sanırım..
ayna kestirme hiç tavsiye etmiyorum. orjinal aynaların görüş açısı uzaklık yakınlık olayı farklıdır. siz oraya normal ayna takarsanız olmaz. daha önce arkadaşa aldığımız milenyum accente de iki dikiz aynasına da bu şekilde cam kestirip yapıştırmışlar aracı kullanamıyordum. gittik iki tane dikiz aynası aldık da rahat rahat kullandık.
Abi ***Yasaklı***'da satılıyor http://www.akparca.com/Accent-03-GLGLS-Sag-Dikiz-Ayna-Cami,PR-6158.html
Ne kadar zormuş bu aynayı bulmak.. Her yerde sadece cam dediğimde arka plastiği olmadan satılıyor. Bu plastik parça ile satılan bir turlu bulamadım. Servise sordum sadece cama 80 TL ,komple aynaya 110 TL dedi..Böyle komik bir durum. Neticede bir yerden orjinal cam aldım ve silikon ile sabitledim. Ayar kısmi olarak yapılabiliyor..