Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Admira 1.6 Otomatik Vitese LPG?

'LPG Sistemleri' forumunda doganerdogan tarafından 23 Kasım 2008 tarihinde açılan konu

1. doganerdogan

doganerdogan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhaba Arkadaşlar. 2005 model 24.000 km'de 1.6 Admira'm var. Aracım otomatik vites ve çokta memnunum. Tek sorun sizinde tahmin edeceğiniz gibiçok yakıyor, bende sıralı sistem lpg taktırmayı düşünüyorum. Çevremde ve forumda sıralı sistem lpg kullanan ve memnuniyetini dile getiren çok arkadaş var ama ben otomatik 1.6 lpg'li admira kullanan arkadaşların görüşlerini ve tavsiyelerini merak ediyorum. Bundan iki araç önce 1998 LS Accent kullanıyordum LPG'liydi ve çok memnundum.4 sene boyunca yakıtta ve performansta hiçbir sorun yaşamadım. Ama motor neredeyse gaz kadarda yağ yakıyordu. :) Acaba bu aractada aynı sorunla karşılaşırmıyım ve 1.6 otomatik viteste verimli olur mu? Otomatik vites LPG'li araç kullanan arkadaşların görüş ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...
    Düzenleyen : Coşkun Uçar

2. Misafir

Misafir Guest

Yağ yakmanın LPG ile ne alakası var........https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif

3. doganerdogan

doganerdogan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bu sorun aracı lpg'li kullandıktan sonra meydana çıktı da onun için.

4. Misafir

Misafir Guest

Mümkün değil, hele'ki LPG yağı bile bozmaz, ancak kullandığınız LPG klasik yani eski sistem iseve sistem düzgün çalışmıyorsa yada gerektiği gibi kullanmamışsanız (ilk çalıştırmaları benzinle yapmamak gibi) motorun hırpalanmasına sebep olmuş olabilir, dolayısıylada motor yağ yakmaya başlamıştır, sanırım bahsettiğiniz araç enjeksiyon'lu eğer iyi bir "sıralısistem" LPG uygularsanız problem olmaz..
    Düzenleyen : Coşkun Uçar

5. doganerdogan

doganerdogan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Evet, eski sistem lpg'ydi ve biz aracı devamlı lpg ile kullandık. Sorun da sizin söylediğiniz gibi bundandır. Şimdi eğer taktırırsam malum sıralı sistem olacak. Acaba, yukarıda da dediğim gibi 1.6 Otomatik viteste nasıl olur???

6. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Şu an araç ne kadar yakıyor?şehir içi-şehir dışı?
    senede kaç km yol yapıyorsun

7. doganerdogan

doganerdogan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yılda aşağı yukarı 15.000 km yol yapıyorum. Araç km'de 30 kuruş civarı yakıyor. Hatta şehir içinde dahada fazla. Yol bilgisayarı 9.7 yazıyor.

8. Misafir

Misafir Guest

Kaliteli bir sistem kalifiye bir usta tarafından takılırsa hiç bir şey olmaz...

9. ****EYÜP***

****EYÜP*** Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    [/QUOTE]

Kaliteli bir sistem kalifiye bir usta tarafından takılırsa hiç bir şey olmaz... [/QUOTE] tamamen katılıyorum hocamhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif

10. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    Aracın otomatik olduğu için şehir içi lpg'de 200 lira rahat yakarsın.benzindede 300 yakıyormuşsun.arada max.10 krş fark var.1 senede 1,500 ytl eder ve lpg+ruhsat masraflarını bile amorti etmez.ancak 2 yıla yaklaşık bir sürede amorti edip kara başlarsın.eğer işine geliyorsa ve ben ne olursa olsun bu aracı 5-6 sene satmam diyorsan taktır ama belli olmaz belki 2 sene sonra satarım diyorsan taktırmış olduğun lpg'den hiç bir kar'ın olmaz.

11. doganerdogan

doganerdogan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Sanırım Lpg taktırmaya karar verdim.. Tercih olarakta hani şu Atiker'in tv'de de reklamı olan bi kampanyası var ya 990 YTL 10 taksit olan.. ona karar verdim. Hemtanıdık bildik bir marka hemde fiyatı uygun. Bu model ve markayı kullanan arkadaşlar var mı? Varsa onlarında memnuniyet veya şikayetlerini öğrenmek isterim... Şimdiden teşekkürler...

12. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9

ben kullanmıyorum ama kullananlarda atikerden şikayetçi olanlar var,kullananlar şimdi gelirler

13. gokeri06

gokeri06 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    29
    Ad Soyad:
    Gökhan Güneri
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    www.lpghaber.com sitesinden aracınıza uygulanmışmı markalara göre sorun yaşayan varmı artıları eksileri öğrenebilirsiniz...

14. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    gökhan sen taktırdınmı?

15. alpertekin

alpertekin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhabalar bende brc var gayet memnunum....

16. Misafir

Misafir Guest

Bu başlıkta bu konuda yorumlar var..

https://www.hyundaiclubtr.com/forum/forum_posts.asp?TID=5564

17. doganerdogan

doganerdogan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Anladığım kadarıyla bumesele marka değil usta işi...Hem bilinirlik, hem ucuzluk ve hemde servis yaygınlığı nedeniyle Atiker taktırmaya karar verdim... İnşallah bayramdan sonra taktıracağım. Teşekkürler arkadaşlar...

Bu Sayfayı Paylaş