Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

admira 1.3

'Accent Forum - Club' forumunda onur_006 tarafından 18 Nisan 2009 tarihinde açılan konu

1. onur_006

onur_006 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    merhaba arkadaşlar 2 ay önce arkadaşlarımın hyundai alma demesıne ragmen accent admira 1.3 2005 16 binde 14500e ilk arabamı aldım araçtan gayet memnunum ankarada sehir içi trafikte bana yetıyor aracın olumsuz olarak gordugum motor sesı bıraz fazla gıbı gelıyo digeri on camlar yarım acıkken hafıf bozuk yolda camdan tıkırtı sesı gelıyo sankı camlar bosta gıbı bugun kurucayırlıya servise gıttımsis farı fıyatı almak ıcın 350 tl fıyat verdıler ordan hurdacılara gıttım ön sis farları dügmesi 75 tl ye aldım yanımda soktuler arabadan merak ettigim admira 1.3 te ön sis farı kabloları hazırmı rölesi varmıgogusun ıcınde kablosu varmı dugmeye takılacak,yoksa hepsı sıfırdanmı cekılecek herkese teşekkürler

2. Misafir

Misafir Guest

Aramıza hoş geldiniz, iyi bir seçim yapmışsınız, şikayetleriniz 4 yaşındaki bir araç için normaldir, bu arada "tanışma" bölümüne'de mesaj atarsanız diğer arkadaşlarımızdan da hoş geldin mesajları alabilirsiniz...

3. Mustafa

Mustafa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Aracınız hayırlı olsun..
    Hoş Geldiniz..

4. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    admira 1.3ün motor sesine yüksek diyen ilk kişi sizsiniz heralde 3000devire kadar calıstığı duyulmaz rolantideyken bazen kafam dalgınken tekrar marsa basıorum yani okadar sessiz. bu arada aramıza hosgeldiniz.

5. onur_006

onur_006 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hoşbulduk arkadaslar motorun sesini devamlı dinledıgım ıcın fazla gelıyor olabılır vitesı 3500-4000 devırde degıstırıyorum belkide aractan cok sey beklıyorum heralde

6. emreaccent

emreaccent Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    aramıza hosgeldınız aracınız hayırlı olsun..o fıyatlarda alıcagınız dengı araclara gore daha ıyı daha konforlu oldugunu dusunuyorum.normal kullanım standartlarına gore yuksek devırde vıtes degıstırıyorsunuz bence.camdangelen seste cok basıt giderılebılecek bır durum..sıze alma dıyen kısılerde sızden gorup hyundaıyı secıceklerdır sonunda buna benzer orneklerı gorduk cunku...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gifıyı forumlarr....
    Düzenleyen : emreaccent

7. Erim Balaban

Erim Balaban Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    3binden devirden sonra motor sesi rahatsız edebilir.fakat normal devirlerde sessizdir.ama o ses bile bi başka güzeldir niye rahatsız oldunuz anlamadım:)
    cam meselesi kolay bi durum.bide aracı sık sık yıkamassan camda toz birikebiliyo ve buda camların açılırken takırtı yapmasına neden oluyor.
    sis farı konusunda ise bi fikrim yok:)

8. fhsns

fhsns Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar merhaba
    bendedün admira 1.3 2005 model bir araba aldım. Aracı pek tanımıyorum arkadaşımın tavsiyesi üzerine aldım inşaallah iyi çıkar.

9. hayırlı olsun güzel seçim admira..

10. Hasan D.

Hasan D. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    25
    Ad Soyad:
    Hasan DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    2 arkadasada hayırlı olsun dıyorum.aramıza hos geldınız...o paraya alınacak en guzel ve ozel araclardır arkadaslar.''fhnsns'' arkadasım 1.3 ş.içi atak ve ekonomıktır.fakat yuklu ve ş.dısı yolculuklarda 1.3 un dezavantajı olarak bıraz bezdırır.oda arabanın cılvesı : ))

11. SelahattinP

SelahattinP Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    kaput içindeki izalasyon malzemesini çıkarınca daha sessiz oluyor. deneyin . hak vereceksiniz.

12. Mustafa

Mustafa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Hayırlısı olsun aracınız..
    Dengi birçok arabadan daha Memnun eder sizi..https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

13. onur_006

onur_006 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    tesekkurler arkadaslar daha onceden 1.3 accente sis farı baglatan yokmu ıcınde kabloları yoksa baglatması uzun surermı her hangı bır oto elektrıkcı baglarmı yardımlarınızı beklıyorum

14. sis farı montajı kolay gibi orj yerdeki delikler acılacak içine bağlantısı ve düğmesi konsolu kurulacak bu kadar ama SİS FARINI KESİNLİKLE ORJİNAL ALINIZ

15. onur_006

onur_006 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    orjınal olmazsa ne gıbı sakıncaları olabılır ben orjınal aldım ankarada hurdacılardan dugmesını yanımda aynı aracın 1.6 olanından soktuler sis farlarını yanımda sokmedıler ama orjınal dedıler

Düzenleyen : onur_006

16. sarama olur en kötüsünden çok kötü gözükür..https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

17. onur_006

onur_006 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kesinlikle orjınal deyınce bende tesısata bı zararı olurmuykı dıye dusundum servıste 350 tl dedıler ben kazalı aractan 75 tl ye aldım ama dedıgım gıbı farları sokerken gormedım sıs farları orjınal olmasa bıle fazla para vermedım en fazla dedıgınız gıbı sararır servıste sadece dugmesıne 40 tl demıslerdı.
    Tesekkur ederım
    Düzenleyen : onur_006

18. nedemek birsey değil hayrılı olsun..https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

19. Ersin Balkan

Ersin Balkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    37
    Ad Soyad:
    Ersin Balkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Sis farlarının bağlanması o kadarda kolay bir iş değildir.Farlar için delik delinecek,Tesisat çekilecek,Röle bağlantısı yapılacak en zoruda sis anahtarını konsola yerleştirmek olacaktır.Aydınlatması fln derken en az 1 saat sürer diye düşünüyorum.

20. Hasan D.

Hasan D. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    25
    Ad Soyad:
    Hasan DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    baglanması zor degıldır sıs farlarının.sız paradan haber verın 1 saat ıcınde yaparlar : ))...bazıları saglıklı olsun dıye kaynakta yapıyor.

Bu Sayfayı Paylaş