Sanırım admirelerin hiçbirinde cd çalar yok, fabrikasyon olarak. Ancak internette araştırdığım kadarıyla orijinla cd çalarları varmış. Acaba türkiyede bulabilirmiyiz bunlardan.
ben youtube de bi videoda admire kasa gibi ama 3 kapılı versiyonunun içini gösterio orda orjınal cd calarlı görmüstüm arastırılırsa belki bulunur ama benım ihtiyacım yok pioneer hastası oldugum için tüm kolonlarım ve teybım pioneer
ben elantradan çıkan cd çaları 70 tl ye verdim. sahibindene düşüyor ilanları. jvc kullanıyorum usb li, double din diye bağırıyo konsol
orjinal alacağınıza pioneer, jvc, kenwood markalarından alıp takın hem 2 sene garantisi olur hem özellik fazla olur ve ses çıkışı kuvvetlenir
Bu devirde cd mi kaldı. artık her evde bilgisayar var. usb, hafıza kartı olayı var. ayrıca orijinal teybin fiyatını bir sorun isterseniz. getz'e olan bir teyp var onu sorun, admire'ye uyar. 500tl den aşağı demezler... navitech usbli teypler var. 80-100tl'ye mosfetli bulursunuz. http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?&uid=122389 pioneerin yan firmasıdır. pioneer satan yerde bulacağınızı düşünüyorum... Bendeki bozuk, araca 2ayda 1000tl masraf ettim, inat ettim almadım. evdeki 2.1 ses sisteminin içini açtım. düşürücüsü 13,6volt imiş. araca bağladım cillop gibi ses veriyor. 1yıl daha sabredip kurtulacağım...
Tabi zevk meselesi ama bende takinti duzeyinde orijinallik hastaligi var. Kalitesi kullanimi bir yana en iyi sistem bile olsa ki ses sistemi gibi merakim yoktur, orijinal olacak. Bu bakimdan ya bu modellerde kullanilan orijinal cd veya mp3 neyse onu kullanirim, ya da kasetcalar + kaset adaptoru devam ederim. Kotu bir huy ama aracta orijinal olmayan bir ekipman sinirime dokunuyor. Soyle bir ornek vereyim, kullandigim megane donanimolarak alasim jant degil. Bir ara heveslendim, alasim jant alayim diye, bakindim....vs sonra symbol modellerinde kullanilmis olan jantin replikasini aldim (benim aracin fabrikasyon lastikleri 15'' oldugundan symbol ile uyumlu) ama icime sinmedi, surekli gozum takilip durdu, daha sonra bazi teknik sorunlar da cikinca (replikada kaynakli) tuttum bunlari cikarip aldigim yere iade ettim, yetmedi aracin uretildigi yildaki full donanimdaki orijinal alasim jantlari cikma olarak satin alip lastik ebadimi da yukselttim. Bu sekilde olunca icime sinmisti. Sanirim biraz arizayim ancak baktigim kadari ile turkiyede cd calarli admire fabrika cikisi yok. Bu yuzden boyle devametme olasiligim yuksek. Ya da ebayden felanalacazartik