Abiler Adapazarı'nda önereceğiniz sağlam usta var mı debriyaj on diskler 10 bin bakımı yaptıracağım grupta aradım bir türlü bulamadım öneri teşekkürler
Kaç yıldır form da üyeyim ilk defa isim vermenin yasak olduğunu gördüm. @MSC hocam LPG konusunda bir ustanın adresini ve ismini vermişti bana Sakarya’da şimdi yazmayım madem yasaksa
özel servis ismi vermek yasak. lpg çok başka bir olay. siz buraya tavsiyenizi yazdınız, bunu gören kullanıcı gidip mağdur olduğunda ne gibi yaptırımınız olacak?
son birkaç yılda forumdan tavsiye ile yönlendirilen kişiler mağdur oldu. yani bu kural sonradan çalışmaya başladı. eskiden ben de yönlendiriyordum,
Tamamdır hocam çoğu kişinin haberi yoktur aslında direk başlığı kilitleseniz daha iyi sonuç elde edersiniz naçizane fikrim.
Servis isminin verilmesinin yasak olması mağdur olmadan çok reklam olmasın diye olabilir. İnternet sitesi tavsiyesi veya bir ürün tavsiyesi vermemin bir sakıncası var mı? LPG veya fren servisi tavsiyesi de bu kapsamamı giriyor?
reklam konusu da önemli tabi, ama mağdur olmamak da bu konuda dikkate alınıyor. internet sitesi tavsiyesi gibi durumlar da üyenin durumuna göre değerlendiriliyor. mesela ilk mesajında ve ilk kaydolduğu gün site reklamı yazan arkadaşlara izin vermiyoruz.
Açıklama için teşekkürler. İnternet sitesi paylaştığımda da insanlar mağdur olabilir. Sanırım bu durum yoruma açık. Özel mesaj göndermeyi denedim ama gönderemiyorum. Herhangi bir kısıtlamamı var?
yeteri kadar mesajınız olmadan özel mesaj gönderemezsiniz. özel servislerde çalışan ustaların çoğu yetkili serviste tutunamayan ve yeterli kalifiyede olmayan personellerdir genelde. özel servis tavsiyesi yasak olduğu gibi özel servislerin reklam tekliflerini de kabul etmiyoruz. orijinal parça satmayan yedek parçacıların bile tekliflerini kabul etmiyoruz.