adama acıdım resmen. geçtiğimiz yaz ix35 sevdası çekerken buldugum bir araba vardı 250 km de falandı aradım nedir ne değildir bu kadar km de satıyorsunuz diye. adam eşine almış begenmemiş dert küpüydü oda
uzun süredir vardı bu ilan ilk okuduğumda kahkahalarımı tutamamıştım ve senin yaptığın gibi bi çok arkadaşıma okuttum harbiden efsane ilan
Arkadaşı tebrik ederim bunca işkenceye rağmen eşini bırakmıyor ve aracı da eşinden almamış ilk 3 sıkıntıya rağmen, 3 kaza bi land götürür
Adam nasıl bıktıysa artık. Evlilikten biraz daha korkmaya başladım :-D GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
AYDA 800 KM KULLANILAN GÜÇLÜ BİR V6 MOTORA LPG NİN NEDEN GEREK OLDUĞUNUDA HALAA ANLAMIŞTA DEĞİLİM . yazık vallaaa
Su mesaji okuyunca yattim yerlere. Cunku bir film sahnesi geldide aklima. Simdi video sunu eklesem cok ayip olur bol kufur vardi. Gemide desem yeter sanirim HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
geçen yılın efsane ilanlarından bu sitemizdede geçen yıl paylaşıldı aram yapmadan eski konuları yeniden açmayın