Ülkemizde ve yurt dışında populer olan Michelin Crossclimate, Nokian Weatherproof ve Goodyear Vector4'ün test sonuçları Kaynak: https://www.adac.de/infotestrat/tests/reifen/winterreifen/2016_ganzjahresreifen_205_55_r16.aspx
Cross climate ben geçen kış kullandım ama memnun kalmıştım... Sattığım araç üstünde gitti ... Bu sefer aslında nokian dememek lazım
Ben daha önce 4seasoons kullanmıştım. Çok memnundum. Şu an ki aracımda crosclimate kullanıyorum. Bu modeli seçmemde marka 4seasoons'u referans alarak lastiği geliştirdiğini reklam olarak vermişti. Ama gel gör ki karda buzda crosclimate başarısız kesinlikle. Verdiğim paraya pişman oldum. Ben genelde dört mevsim lastik tercih eden biriyimdir. Bunda etken 4seasoons'un üstün kış başarısı etkili olmuştu. Evet havalar ısınınca az da olsa zayıf diyebiliriz ancak normal kullanımda bunu kesinlikle anlamazsınız.
Mesai arkadaşlarım Goodyear Vector4(eski nesil) ve Falken AS200 kullanıyorlar. Hem yaz hem de kış performansından memnunlar. Ben Crossclimate'in daha başarılı bir lastik olduğunu düşünürdüm hep. Gerek reklamlar gerekse etiket değerlerinden. Ama kış performansı diğer dörtmevsim.lastiklerin gerisinde anladığım kadarıyla.
4 mevsim gelişmeler varmı arkadaşlar konuyu hortlatalim MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi