arkadaslar 2006 model dizel era aracimin 3 amortisörüde patlak 4adet alip taktiricam ama myson monda'dan baska bulamiyorum buralarda. Orjinal monda veya monroe amortisörleri nerden temin edebilirim yardimci olun lütfen... Düzenleyen : ramazan03041987
Hocam Merhabalar. İstanbul Aksarayda Bir parçacıdan arkadasıma almıştık era 4 adet Amortisor yanlız fiyat ve markahakkında bilgim yok istersen telefonunu adresini veriyim bir sor derim. Kardeşler JAPON JAPON ve KOREA Yedek Parçaları Tel : 0212 588 54 88 Fax: 0212 588 53 35 Gsm: 0555 963 44 74 E Mail : kardeslerjapon@hotmail.com Küçüklanga Cad Valide Camii Sok NO : 24/A Aksaray / İSTANBUL Düzenleyen : omeryilmaz
izmir'de monroe gas-matik arkalar 70-80 TL önler 80-90 TL / adet + işçilik bilginiz olsun,pazarlık yaparken gerekebilir
Sagol dostum ama monroe eralarimiz icin sadece arka amortisör üretiyo diye biliyorum önler icin yok ki
çok pardon,era olduğunu atlamışım. admire'ler için geçerli tabihttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif
abi patlak olduğunu nerden anlıyosunuz ya benim arabada 100-120 ile giderken sekiyor biraz bişeyler olabilirmi
Eraların Kronik Sorunlarından Bir Taneside Patlayan Mando Amortisörlerdir...Benim Teki Patlaktı ikisini Değiştirdim...Arkadaşım Dördünü değiştirdi...Memnunmuyuz Hayır ....Yine sesler geliyor , iyi yol tutmuyor, dedilerki yaylarıda değiştirmek gerek, oda çok masraf demek , alırdık passat dimi ...trabzon da japon kore pazarı diye bir yer var orda orjinal verna marka amortisör var....parayı yolla o sana yollar...532 589 5776 ilyas hasanbaşoğlu
amortisörlerin olduğu yerden yani aracın dört bir yanından teker teker sallıyoruz. eğer birkaç salınımda sallanmayı kesmiyor ise patlak demekmiş. yani uzun süre sallanırsa patlakmış. forumda daha önce konuşulduğunda bu sonuca varmıştım. yanlışım varsa üstadlarımız düzeltirse sevinirimhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley9.gif
Aracı amortisör'ün olduğu bölgeden bastırıp bırakıyorsun, eğer hemen geri gelirse yani hemen yukarı atarsa patlak demektir...bastırıp bıraktığında esnemiyecek yani...mormalde yay aracı yukarı atar amortisör ise bunu engeller, yani yayın darbesini emer eğer yay anında yukarı atarsa araç yerden kesilir ve yol tutuşu azalır, takla bile attırır.. NOY : Amortisörün asıl adı DARBE EMİCİ'dir....yani yayın araca yaptığı darbeyi emerek etkisini azaltır..
dostum biliyorum bu sesler kesilmiyo ama benim ögrenmek istediğim amortisörlerden memnunmusun patlama yapmadı dimi konforu maysan mandoya göre daha iyi diye duymustum
Orijinal Verna amortisoru de Mando mu uretiyor? Yalniz orijinal Kore mali Mando'yu kastediyorum, Maysan'i degil...
arkadaş verna (Era) için orjinal Mando amortisör demek istemiş... aynı yerden almıştık...(maysan mando değil; orjinal Mando -kore-)
Tesekkurler, simdi oldu. Era'nin yurtdisinda Verna olarak isimlendirildigini biliyordum ama Verna amortisorle karsilasinca biraz sasirdim.
Rica ederim... Bahsedilen amortisörleri resimleri ile birlikte şu linkte bulabilirsiniz... https://www.hyundaiclubtr.com/forum/forum_posts.asp?TID=14151&PN=2