<div align="center">PIONEER DEH-1100MP OTO TEYP 214 Lira Vatanda Tavsiye Edermisiniz alayım mı.?Çok indirim yokmuş ya bende heycan yapmıştım indirim ibaresini görünce MOSFET 50W X 4 Maks. Çıkış Gücü AM/FM Tuner CD-R, CD-RW, MP3, WMA, WAV Oynatma Ön AUX RCA Ön-Çıkışı Ayrılabilir Ön Panel Beyaz LCD Ekran Aydınlatması Kırmızı Buton Aydınlatması RDS 18 Kanal Hafızası Düzenleyen : turkdogdu
Bence usb girişi olmadığı için alınmaz,Çoğumuz ne yazıkki orjinalcdkullanmadığımız için bir süre sonra cd ler bozuluyor. Özellikle önden usb li modelleri tercih etmenizi tavsiye ederim. Bende DEH-4000 var, eski seri ama gayet memnunum
usb li modellere yönelin derim. http://urun.gittigidiyor.com/PIONEER-DEH-2250-DEH-2250-UB-USB-CD-MP3-TEYP_W0QQidZZ24503853
tamam o zaman usb olarak araştırayım aklımda sony almak var ama herkes pioner deynce bende ona dönmeye başladım
Peki bu ürünlerle bu sistem sizce nasıl olur fiyat artacak ama değecekse yaptırabilirim. Ünite <h1 style="margin: 0px; padding: 0px; font-size: 20px; display: inline; font-weight: normal;">PIONEER DEH-4150SD </h1>290 TL <h1 style="margin: 0px; padding: 0px; font-size: 20px; display: inline; font-weight: normal;">PIONEER TS-A172C </h1>140TL Arkalarada yine aynı seriden bir çift bağlasak anfi gerekli olur mu büyük bass için woofer almak istemiyorum bence gerek yok yüksek sesle müzik yerine kalitelive ortalama seslerde verim almak istiyorum bunun için bu sistem yeter mi?
türk dogdu bu teybı ben cok begenıorumm almak ıstedıgım teypte buydu fakat yurt dısından abım baska bı teyp getrdı ben derımkı bunu kesınlıkle al
peki gölge buna hoparlör ne eklemek gerekir anfi ihtiyacı duyarmıyım yukarda yazdığım hoparlörlerle kursam sistemi
4150 yerine 4250 almanı tavsiye ederim, 2010 model, tıpkı 4150 gibi hem önden USB girişi hem de SD kart girişi var. Ben geçen hafta 273 TL 12 taksitle aldım GG den.
peki üstat bunları kaskoya işletme olayını nasıl yapıyorsun nihayetinden bunlar resmi yollardan ülkeye giren ürünler değil sıkıntı yaratmaz mı
ben 4 yıl önce pionner deh6750 model almıştım.aynı şekilde garantisiz bana 400 tl ye gelmişti. fiyatlar epey düşmüş hala kullanıyorum. gerçekten çok kaliteli. aynı dönem sony alan komşumda çok daha iyi kolonlar olduğu halde pionner in ses kalitesini daha çok beğenmişti.
peki kaskoya işlettiniz mi teybinizi yada bu uygulamayı yapıpta çalınma durumunda kaskodan para alanımız var mı aramızda
Kasko konusu benim de aklıma geldi ama her ne kadar faturası olmasa dagaranti belgesi var. Bu durumda sorun olmaz sanırım, kaskoyu arkadaşım yapmıştı yarın sorayım bir nasıl olacağını. Bu arada bende kapıhoparlörü konusunda kararsız kaldım, bir çift iki yollu Pioneer mı taksam yoksa komponent set mi taktırsam bilmiyorum. Komponent taktırmak için kapı üzerinde değişiklikler yapmak lazım sanırım çünkü sadece 16 cm lik bir hoparlör yuvası var. Düzenleyen : Denizci01
admirelerde ön kapı 13 ben 16 yaptırcam ama genişletmek gerekecek kasko olayındna bilgi alınca burayada yazarsan sevinirim
Bugün hallettim kaskoyu, dediğim gibi kaskoyu arkadaşıma yaptırmıştım zaten sağolsun fark almadan dahil etti. Siz de sigortacınızla konuşup durumu anlatırsanız yardımcı olurlar sanırım, ufak bir bedel (20-30 TL civar) karşılığı eklenebiliyormuş.
bence 2 yollu hoparlör işşinizi fazlasıyla görür.hem maliyetide az olur.zaten anfisiz komponentlerden tam verim alamazsınız.
Teşekkürler hemşerim ben de o yönde kararımı verecektim şimdi kesin oldu. JBL alacağım sanırım, şunu buldum GG de http://urun.gittigidiyor.com/JBL-GTO-6538-ENGUCLU-16CM-KOLON-HEMDE-BU-FIYATA_W0QQidZZ24358748 RMS değeri 60 watt, teyp 4x50 watt, iyi uyar sanırım. Fiyat 120 TL imiş.