Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

acil

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda bjkmuti tarafından 11 Mart 2010 tarihinde açılan konu

1. bjkmuti

bjkmuti Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhaba Arkdaslar 26.02.2010 tarihinde biR KAZA Gecırdım..motora vurdum motora vurdgum kısı önume atladı ve Yaralandı..Aracım suan 17 gun oldu yaptıramıoyrum Sizlerın bılgısı vardır umarım bi sorum olcak karsı tarafın elıyet sıgorta ve ruhsat fotokopısı var sadece alkol raporu yok ve aracımı yaptıramıyorum huyundai bnden alkol raporunu ıstıyor.. Trafıkte haklıyım bu arada... adamın kolundan kan alrak alkol varmı yokmu tespıt edılcektı ve adamın kolundan kanı aldılar ve yenıbosnaya gonderdıler 17 gundur alkol raporu gelmedı ve magdur durumdayım bu alkol raporu olmadan karsı tarafın sıgortasından arabmı yaptıramazmıyım... yardımcı olursanız sevınırım tskler

2. gecmiş olsun .Olay yerinde (kaza anında) ispat edeceğiniz kişi yokmu ??tanık yani

3. bjkmuti

bjkmuti Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    adamın alkolu varmıydı yokmuydu oo bellı deyıl

4. bjkmuti

bjkmuti Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Benım sorunum sadeece arabmı yaptıramamak

5. bjkmuti

bjkmuti Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Aracımın kaskosu yok ve karsı tarafın Sigortası karsılıcak arabamın hasarını karsı tarafın alkol Raporu sunun ıcın gereklı Bi ınsana vurdgunda Alkol Raporu alınsması sartmıs ve adam konusamadıgı ıcın hastanede ufleyemedı alkol testı cıhazına ve kan olrak alında olay gunu... ve kan yenıbosnaya adlitıp aa gonderıldı ve hala sonucu glmedı..

6. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Geçmiş olsun.Kaskonuz yok ise bekliyeceksiniz raporun gelmesini.Rapor geç geliyor maalesef.Tekrar geçmiş olsun.

Bu Sayfayı Paylaş