Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

acil yardım

'Accent Forum - Club' forumunda sicakseven tarafından 20 Eylül 2008 tarihinde açılan konu

1. sicakseven

sicakseven Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar 2004 model accent admirama alarm taktırmak istiyrm ve anahtarını sustalı istiyrm alarmı takıcak kişiye gittigimde anahtarın üzerinde cip var bu cip kumandanın içine koyucaz fakat fazla yaklaştıramassak calışmamazlık gibi sorun falan cıkarır dedi ama bnm aracımda cip var mı yani tam bilmiyrm ama impovizer gibi bişeydi o bnm aracımda var mı bu tür anahtar kullanan var mı sorun cıkardımı cok acil yardım

2. HaRbi_GeNc41

HaRbi_GeNc41 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşım aynı konuyu neden iki kere açma gereği duydun ??? Gerekli açıklamaları diğer konuda arkadaşlar yapmışlar zaten

3. sicakseven

sicakseven Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kardeş digerinde alıcagım alarmı sorum bunda ise aracımda o cipten bulunup bulunmadıgını sorun yaşatırmı dige sordum yanlış yapmışsam oraya yazarım özür dilerim

4. HaRbi_GeNc41

HaRbi_GeNc41 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Aracında o çipten var kontağa yakın biryere koydurursan bi sorun yaşamazsın sonuçta sendeki anahtarda aynı sistemle çalışıyor https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

5. sicakseven

sicakseven Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    peki bnm bi arkadaşımda h100 var oda anahtarını birini kaybetti bi nalbura gidip anahtarı kopyalattı ve sorunsuz calıştı diyo peki onun aracında yok mu bu cipten onun ki nasıl oldu

6. HaRbi_GeNc41

HaRbi_GeNc41 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    onun arabasında yokmuş demekki inmoblizer her araçta olmaz ama admirelerin hepsinde var anahtarın içini aç küçük siyah bi çip olması lazım bütün herşey o küçücük çipte işte

7. hurricane

hurricane Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sustalı anahtarı nerde yaptırabiliriz bende immobiliser yok kaç paraya mal oluyor?

8. sicakseven

sicakseven Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bn sordum kardeş toplam 145 ytl hepsi içinde alarm falan

9. hurricane

hurricane Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    benim alarmım var bana sadece sustalı anahtar lazım o ne kadar acaba?

10. sicakseven

sicakseven Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    valla onu bilmiyrm kardeş bn bu gün yaptırdım 145 ytl verdim cokta hoşuma gitti tek sorun cam kaldırma modülü yok özelligi var ama o aparattan ok şimdi bide ondan almak lazım arkadaşlar sizce onlar ne kadardır

11. legion

legion Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Emre Akçay
    25 YTL ben aldım taktırdım.. hepsiburada.com dan Cyclone marka.. Tüm camların kapanması 25 sn sürüyor. Sırayla kapanıyor..

12. sicakseven

sicakseven Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    alarmı taktırdıgım yerde 80 ytl istediler vazgeçtim bundan bn alsam kendim takabilirmiyim tüm kapıların sökülmesi gerekiyo mu

13. sicakseven

sicakseven Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
  14. HaRbi_GeNc41

HaRbi_GeNc41 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Cam modülü takılırken sadece söför kapısının panzotu çıkıyor alarmla beraber bağlanıyorsadece bir beyin yani küçük birplastik kutubağlanışı çok karışık geldi bana bu işlerden anlamıyorsan bence hiç bulaşma bi ustaya taktır

15. sicakseven

sicakseven Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    şeklini falan biliyorum tek bi kutu oldugunu falan alarmda bu özellik varmış ama bu cam modülünü yani o beyni almak gerekiyomuş bn bunu alıp baglaya bilcegimi tahmin ediyrm anahtarla motorun arasına baglanıyomuş bu kutuyu sol kapıya mı yoksa alarmın kutularının yanına mı monte ediyrz bu konularda yani baglantısı hakkında biraz bilgiye ihtiyaacım var daha önce takan veya gören varsa yardımcı olursa sevinirim

Bu Sayfayı Paylaş