Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Acil Yardım

'Elektrik & Elektronik Sistemler Sorun Ve Çözümleri' forumunda pagamy tarafından 18 Ocak 2015 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. pagamy

pagamy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    güray kartal
    Yaşadığınız Şehir:
    2-ADIYAMAN
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Öncelikle aracım hyundai eletra 2011 model otomatik anahtarsız çalıştırma olan bir araç. Akşam evimin önünde arabanın içinde navigasyon cihazı ile uğraşıyordum bir 20 dk kadar oturmuşumdur park halinde bu sırada farkında değilim farlar otomatikde açık kalmış, tam navigasyonun ayarlarını yaparken aracın ışıkları hafif gidip geldi navigosyonun ekranı karardı, araç içindeki tüm ışıklar kararıp söndü derken en sonunda hepsi kapandı sadece ön farlar hafif soluk yanıp kaldı ve direksiyon tuşları yanıyordu sadece şaşırdım, star-stop düğmesine bastım tık yok, tekrar bastım yine tık yok, araçtan indim kapıları kapattım kumanda çalışmadı, araca tekrar bindim ekranda anahtarı tanıma uyarı, kaputu açtım aküye baktım kutup başları ile oynadım tekrar arabaya bindim yine aynı star-stop çalışmıyor anahtarı tanımıyor, işin kötüsü gece vakti ve servisin olmadığı bir ilçedeyim, neyse aküyle tekrar oynadım bu sefer farlar tamamen söndü tüm ışıklar gitti. şuan arabayı ne çalıştırabiliyorum nede anahtarı okutabiliyorum sizce nedeni nedir arkadaşlar akü bitince böyle şeyler olurmu, 20 dk far açık kalmayla akü boşalırmı gerçi o 20 dkda birtek far açık değil navigasyonlada uğraştım. servisi telefonla aradım akü takviyesi yapın dedi ama bilemiyorum aracı yeni aldım bana bu kadar çabuk bitmesi tuafıma gitti inşallah başka bir problemi yoktur. sabah aküye takviye ettircem inş. aküdendir.

2. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Lütfen forum kurallarına uymaya özen gosteriniz.
    Fabrikasyon 45 Ah akü vardır aracınız da. Bu sebeple erken bitmiştir, başka araçtan takviye yapıp calistirabilirsiniz.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.

Bu Sayfayı Paylaş