19 Mayıs Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

acil yardım zenon ıcın

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda serka_fb21 tarafından 4 Ekim 2009 tarihinde açılan konu

1. serka_fb21

serka_fb21 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    slm arkadaslar ınternetten zenon sıparıss vercem era ıcın ıcın ampuller h4 bunu anladım ama sıslere h27 dıyorlar ole bı secenek bulamadım era ıcın h27 takılıyo ve h27 dıye bı secenek yok ınternettekı sıtelerde bılgısı olan varsa acıl yardım etsın mesajlarınızı dort gozle beklıyorum:) sımdıden tesekkurler

2. Oguzz

Oguzz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3

Farlara H4/3 almanı tavsiye edderim.. Sislere gelincede doğru h27 kullanıyor yada 880 olarakta geçiyor olabilir.. Her firmada yok h27 ama dediğiniz doğru h27 880 'dir başka seçenek yok..

3. serka_fb21

serka_fb21 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sımdı hızlı al coma bakıyorumda monza bakıyorum en saglamı oymus h1 h4 h7 seceneklerı var ama h27 yada 880 secenegı yok

4. Oguzz

Oguzz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Demekki onların elinde monza h27 xenon yokmuş... Ama normalde Monza H27 üretiyor başka sitelere bakın isterseniz.. Diğer markalarda varmış o sitede şimdi baktım H27 diye arama yapın çıkıyor yanlız Cyclone var onu almamanızı tavsiye ederim.

5. serka_fb21

serka_fb21 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    monzada olmaması cok tuhaf sımdı farları monza alıpta sıslere baska marka almak ıstemıyorum farklılık gostermesın bıde

6. Oguzz

Oguzz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
  7. serka_fb21

serka_fb21 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    nasıl pekı monzadan memnun musun sorun cıkarttımı hıc

8. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Monza H27 (880 ) modeli xenon kit mevcut ama baktığınız sitede olmayabilir. Monza alacaksanız direk ithalatcısından alın daha uygun. Monza 8000K H4-3 230 lira fiyatı var.

9. Oguzz

Oguzz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ben alalı bayağı oldu Monzaları hiç bir sorun çıkarmadı bana... Gündüzde sellektör yapıyorum gecede benimki motorlu versiyonundan en ufak bir sıkıntı yaşamadım.. Zatende Monza 'da sıkıntı yaşayacğımı sanmıyordum doğru çıktı https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif

10. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Bu arada kuzenimde H7 taktırdı arabasına 1 sene sonra beyinler titreme yapıyor diye Monza beyin taktılar 3 ay sonra tekrar titreme oluştu. Bende Monza alacaktım ama çelişkide kaldım. Tekrar Monza beyinleri değiştirecekler bakalım sonuç ne olacak.

11. serka_fb21

serka_fb21 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sana ne kadara patladı pekı hem far hem sısler ayrıca montajını sen mı yaptın dısarda sordugumuzda hem far hem sıs 60 takılıyor

12. Oguzz

Oguzz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Alla alla bende ne titreme nede başka birşey oldu 6,7 ay oluyor... https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif Başka biyerde sıkıntı olmasın o aracın röle flnda olmasın sıkıntı balastları bozuyor

13. Oguzz

Oguzz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Montajlarını ben yaptım... Montajları kolay öyle ahım şahım bir işi yok elin yatkınsa sen yap 60 lira az para deil... Farları 250 civarında almıştım.. Sislerin fiyatını söylmiyeyim çünkü o dışarıdan geldi.

14. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Araba Coupe FX mercekli farları mevcut. Taktırdığı yerden satın almıştı xenon kitinide. Arıza yaptığında adam balanstları değiştirdi. Bende pek bilemiyorum başka şeyden ötürümü oluyor ama geçen hafta gitmiş balanstlarda arıza demiş tekrar.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

15. serka_fb21

serka_fb21 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    anladım valla pek anlamam bu ıslerden monzanın h27 880 modelı var ama o dedıgım sıtelerde yok hemen al yada hızlı al comda 12 taksıt var e ıkı takım alcaz cok para tutuyor taksıt lazım:)

16. Oguzz

Oguzz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Sisleri isterseniz ucuz birşey alın... Çünkü o çok önemli birşey deil. Ben Farları Monza Aldım 1 Uzun Kısa olayında adi markalar çabuk gidiyor. 2 Far bu uzun yolda fln giderse kalırız diye biraz iyisi olsun dedim.. Sislerede ucuz çin fln bişey takın uzun kısa olayı yok yakarsn sadece sonra kapatırsın.. Sislerimide bayadır kullanıyorum gündüz gece bir sıkıntı yaşamadım..

17. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
  18. serka_fb21

serka_fb21 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    valla oguz benım farlar acılınca sıslerde acılıyo:) devamlı ıkısını kullandıgım ıcın hepsıburada comda deısık markalar var svs dıye 120 lıra ama sıslerım devamlı yanacagı ıcın aksamları hemen bozulmasın sıkıntım bu

19. Oguzz

Oguzz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Bende sürekli yakıyorum https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif Diorm ya gündüz gece sürekli yanar direksiyonda olduğum süre içinde birşey olucağını sanmıyorum olursada adam zaten 2 yıl garanti vermiş gönderir yaptırırım demek istediğim sis sonuçta bu çok para vermek mantıklımı bilmiorm ama tabi sen bilirsn...

20. serka_fb21

serka_fb21 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    graftt saol arkadasım ama orda taksıtler yok hepsıburada yada hemen al gıbı sıtelerde taksıt ımkanı cok bana taksıtlı yer lazım ole bıldıgın yer varsa sevnırım

Bu Sayfayı Paylaş