Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Acil Yardım(Getz 2005)

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda xenonww tarafından 6 Ekim 2012 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. xenonww

xenonww Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    ERKAN ARIKAN
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Getz 1.3(2003-2011)
    Arkadaşlar, Getz marka 2005 model aracımda yakıt pompasına giden elektrikte ara sıra problemler yaşamaktayım. Nereden anladın derseniz aracı ilk çalıştırdığımda eğer ki yakıt pompasına elektrik gidiyorsa sesi geliyor ve aracım çalışıyor ve dediğim gibi bu ara sıra oluyor.Çalışmadığı taktirde sürücü koltuğuna birini oturtup aküden yakıt pompasına harici elektrik çekip marşa bastırıyorum ve çalıştırıyorum.Bu aralar çok aşırı olmakla birlikte birde şunu fark ettim; " aracın ön tarafı yokuş aşşaya duruyorsa ikinci marşa basışımda çalışıyor, ama aracın ön tarafı yokuş yukarı duruyorsa çalışmıyor ve bana yine aynı çileyi çektiriyor...
    Sorunla alakalı olarak düşüncem bilenlere sormak isterim ben sadece mantıksal düşünerekden şöyle hesapladım , yakıt sensörü denen birşey var mıdır ve bundan dolayı araç yokuş yukarı bakıyorsa yakıt depoya yakıtın geri çekildiğinde sensör yakıt olmadığınımı varsayıp yakıt pompası yanmasın diye elektriği kesiyormudur. Lütfen yardımcı olun bilgilerinizi dikkatle beklemekteyim şimdiden teşekkürler

2. xenonww

xenonww Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    ERKAN ARIKAN
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Getz 1.3(2003-2011)
    bu gibi sorunu olan arkadaşlara duyurulur.akünün sol çaprazında elektriksel roleler var.orada bulunan yakıt pompası rolesini değiştiriniz.:RpS_rolleyes:

3. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,980
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Forum kurallarına uygun başlık açın lütfen. https://www.hyundaiclubtr.com/showthread.php?3-HyundaiClubTR-com-forum-kuralları 4)Aynı başlığı birden fazla forum altında açamazsınız. Bununla beraber lütfen konu başlıklarına dikkat ediniz. Dikkat çekici konu başlıkları seçmek yasaktır. Konuyu anlatan başlıklar seçmeye özen gösteriniz. Buna benzer olaylarda konu silinir,gerektiğinde üyelik iptal edilebilir.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.

Bu Sayfayı Paylaş