Slmlar simdiden hayirli bayramlar. Hyundai accent blue crdi sahibiyim Telefondan arkadasima bluetooth ile foto atayim derken araci sectim ve gec fark ettim Bu sebepten dolayi arac mzk sistemi ekrani surekli yanip sonmekte fasilali olarak Kontak kapatip acma ise yaramadi Ek secenekler olarak sigortayi cikarmak ise yararmi? Yaramaz ise aku kutup baslarini sokmek ise yararmi? Bunu yaparsam baska bir soruna sebep olurmuyum Cevaplarinizi bekliyorum
Slmlar. Ben fotoyu arkadasa gonderene kadar aravin fabrika cikisi muzik sistemi calismaktaydi. Fakat ben fotoyu onun yerine araca gonderince yukarida bahsettigim ariza olustu. Yukaridaki secenekler sizce ise yararmi?
Kucuk bir delik var onunda mikrofon oldufunu dusunuyorum. Cd rom girislerindeki gb. O olabilir mi? Eger degil ise reset dugmesi yada resetlemek icin ne yapmam gerekir Ayrica telefonun arac ile eslestirmesini kaldirdim. Baska ne yapabilirim? Tesekkurler
Akü kutup başını kesinlikle sokmeyin. Sonra code ister. Sistem hiç çalışmaz. LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi