Öncelikle herkese iyi forumlar dilerim. Kazasız belasız yolculuklarınız olsun. Arkadaşlar 1994 Sonata aracım var. 2.0 Manuel. Araç çukur ve tümseklerde çok ciddi ses yapıyordu sanki hiç yay yada amortisör yokmuş gibi. 4 amortisörü birden değiştirdim gerçekten de ölüydü. Biraz düzeldi ancak hala çukurlarda hafif bozuk yollarda yada taş yollarda ses yapmaya devam ediyor. Alt takımı tekrar gösterdim ve tüm burçların da ölü olduğunu çok eskidigini farkettim. Bütün burçları bulabiliyorum ancak bir burç var ki hiç bir yerde yok. Onu bulamadığım için de söktüremiyorum lastikleri. Bu altta fotoğrafını koyduğum 55543 nolu burcu nereden bulabilirim yardımcı olur musunuz? Nereye sorduysam yok. Şimdiden teşekkürler ilgilenen herkese.
Yedek parça sitelerinde yok malesef. Çıkmacılardan temizini temin edebilirsiniz. Yada ebay ve aliexpress den orjinalini sipariş edin. https://www.sahibinden.com/ilan/yed...rka-dingil-burcu-55543-3k-000-304709739/detay Samsung Galaxy S5 Cihazından Tapatalk aracılığıyla gönderildi.
Üye olurken forum kurallarını otomatik tiklemissiniz acil vs gibibyazilar ile başlık acmiyoruz GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Servise sordunuzmu benimkide ses yapıyor hemde ne ses gacj gacj gacj sıvı gress sıkıyorum bir hafta on gün sonra yine aynı bulursanız haberimiz olsun
Söküp parçayı elinize alıp Kore japon patçacılarından iç çapı aynı olan başka bi modelin parçasını bulun. Presle eskisine yeni parçanın içini taktırıp halledebilirsiniz. Belki şansınıza aynısını bulma ihtimaliniz bile var