Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

acil yardım 2004 admire crdi

'Accent Admire Forum - Club LC' forumunda emre fatih tarafından 9 Kasım 2009 tarihinde açılan konu

1. emre fatih

emre fatih Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2004 model crdi admire aracım var araç sabahları çalışmıyor sürekli basıyorum marşa yok. Aracın durduğu yer rampa aşağı biraz salıp vurduruyorum hemen çalışıyor. Dün onunla da çalışmadı. Servise götürdüm (özel Servis) ısıtma bujilerine baktı normal dedi, mazot filitresini değiştirdi yine çalışmazsa pompacıya gidecek dedi masrafından çekiniyorum böyle bir arıza ile karşılaşan oldumu acaba, lütfen cevap yazın

2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,941
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Aramıza hoşgeldiniz. Marş motorunda sorun varsa vurdurarak çalıştırmak doğru çözümdür. Ancak vurdurarak çalıştıramıyorsanız bu direkt olarak common rail sistemle ilgili bir arızadır. Pompacıdan önce yetkili serviste arıza tespiti yaptırmanızı yada elinde obd-2 cihazı olan bir ustaya gitmenizi tavsiye ederim. Zira rail sensörüde arıza yapmış olabilir. Pompa teşhiside doğru olabilir.
    Düzenleyen : MSC

3. emre fatih

emre fatih Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    teşekkür ederim ancak yetkili servislerde piyasanın üç katı fiyata bakıyolar

4. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,941
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    OBD cihazı olan bir yere götürüp beyinde hata kodu var mı bir baktırın. Bazı ustalar bunun için para bile almıyorlar.

5. emre fatih

emre fatih Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    teşekkürler

6. klimur

klimur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Emre fatih kusura bakma forum yöneticisi çok geç onay verdi, Benim arabam 98 accent benzinli ancak aynı sorun bendede oldu, Marşa basarım çalışmıyor ama vurdurunca tık diye alıyor Çamlıcada kaynak servise gittim o bir sensör arızası dediler sensör değişti ve araba normale döndü, Bence çamlıca kaynağa git bir konuş mazot pompanı falan hemen elletme derim ben.

Bu Sayfayı Paylaş