Arkadaşlar. Aracımı 2 gün önce teslim aldım. Araç çamurlu yada ıslak. Zeminlerden geçerken tekerin camurluktan. İçine fırlattığı yoldaki nesnelerin çok. Fazla ses.geliyor araç içine. Sanki teker camurluktan. İçine. Değilde kafama atıyormuş. Gibi ses.geliyor içeri. Bu sorunla karşılaşan varmı acaba
türk insanının her işi acil her işi önemli ve vakti az olduğu kadar kıymetlidirde. googlede arama yapmak veya forumda arama yapmak adetimiz değil arama yapıp en uygun başlığın altın yazmak adetimiz değil foruma kaydolurken üyelik şartlarını otomatik tıklar geçeriz hiç okumayız acaba ne yazıyor diye sonra birisi forum kurallarından bahsedince de kızarız
Hocam aracini alirken alçak oluğuna bakmadinizmi. Davlunmazla lastik arasi mesafe çok az bu sebepten yoldaki taşlar olsun sular olsun davlunmaza çarpark ses yapar büyütücek birşey yok bunda otobana çikin ses gelirse konuşalim bence.
Yorumunuz için çok teşekkürler. Araç yeni olduğu için ve de ses miktarı çok olduğu için ayıplı mal mıdır diye düşündüm açıkçası çünkü en ufak kırıntı kalıntının üzerinden geçsem hatta su birikintisinden geçsem dahi davlunbaza çarpma sesi çok yüksek.
ses çok alıyor bende 1000 km devirdim bugün 1 ayda karlı burası şuan buzlu yoldan yada aracın altı kara buza değdiğinde çok ses geliyor evet