Arkadaşlar Merhabalar. Getz 1.4 otomatik arabam yag eksiltiyor sanırım yag yakmaya da başladı. Mersin Tarsusta usta tavsiye edebilir misniz?
mersin uzakmış. üzgünüm. umarım bulursunuz. fakat aracı o şekilde fazla da kullanmamaya özen gösterin. zamanınız varsa sanayide de 3-5 dükkan ziyaret edin. bu sayede hem nasıl iş yaptıklarını gözünüzle görürsünüz, hem ortamı gözlemlersiniz hem de iş yeri sahibiyle konuşur hepsinden ayrı ayrı bilgi alıp ona göre hareket etme şansınız olur, ayrıca dükkanların önlerine bakın hangisinde fazla araç var müşteri potansiyeli açısından.
Siz Tarsusta mı yaşıyorsunuz , geçen Whatsapptan yazdı Adanalı bir arkadaş , ona da tavsiye etmiştim artık gitti mi bilmiyorum. Bana telefondan ulaşırsanız ustanın kartvizitini önlü arkalı göndereyim Whatsapptan. Tapatalk kullanarak iPhone 6 S aracılığıyla gönderildi
mersin uzakmış. üzgünüm. umarım bulursunuz. fakat aracı o şekilde fazla da kullanmamaya özen gösterin. zamanınız varsa sanayide de 3-5 dükkan ziyaret edin. bu sayede hem nasıl iş yaptıklarını gözünüzle görürsünüz, hem ortamı gözlemlersiniz hem de iş yeri sahibiyle konuşur hepsinden ayrı ayrı bilgi alıp ona göre hareket etme şansınız olur, ayrıca dükkanların önlerine bakın hangisinde fazla araç var müşteri potansiyeli açısından
işin garibi ben istanbuldayım eşim tarsusta tarsusa o götürdü arabayı orada olsam bi şekilde hallederim ama maalesef istanbuldayım.
Hocam forumda mesaj yazmakta ve kullanmakta sıkıntı mı yaşıyorsunuz ? Size özelden de yazdım mesaj bilgin olsun. Tapatalk kullanarak iPhone 6 S aracılığıyla gönderildi
Yengeye söyle, Tarsusta sanayinin Adana yoluna (E-5) cephe kısmında Kılavuz Oto Tamir atölyesi var orayla bir görüşsün. Tapatalk kullanarak iPhone 6 S aracılığıyla gönderildi
Eşim Tarsuslu ve arabada tarsus da. Arabanın tekrar istanbula gelmesi gerekiyor. Yag ekleyerek gidebilirsiniz denmiş ama malum uzun yol. O şekilde ne kadar güvenli olur bilemem. Telefon numaranızı göremedim
Canın sağ olsun , elimizden gelen bir şey olsun yeter ki. Tapatalk kullanarak iPhone 6 S aracılığıyla gönderildi
konuya hakimseniz bilirsiniz ki bu tip durumlarda yağ ekleyerek dediğiniz yol rahatlıkla gelinir. yağ yakma değil de yağ arabanın altına akıyorsa (yağ yakma değildir zaten bu) duruma göre arabanın hiç çalıştırılmaması bile gerekebilir. konuya hakim değilseniz sadece sakin olmanızı öneririm.