Merhaba, neredeyse 1 ay önce arkadan bi arac benim aracıma çarptı,arabayı kaportaciya götürdüm adam 3 4 günlük iş var dedi,ama eksper bir türlü gelmiyor ,mağdurken daha çok mağdur durumda kaldım,ne zaman gelirler veya gelmemesi için bisey yapabilirmiyim yorumlarınızı bekliyorum sağlıklı günler
Geçmiş olsun. Aracı yaptırmayı düşündüğünüz kaportacıya sordunuz mu bu durumu? Onlar eksperlerle daha çok muhatap olduklarından daha iyi bilebilirler gibime geliyor.
Sordum ama oda net bisey soylemiyo, arayabileceğim bi yer varmı iletişim kurabileceğim, iş çok uzarmi veya ortalama bi zaman verirlermi, bi bilgi öğrenmek istiyorum
Geçmiş olsun. Eksperi hangi sigorta şirketi gönderiyorsa, genel müdürlüğünü arayıp, şikayet oluştur. Normal zamanda bile defalarca aramak gerekiyor. Şu sıkıntılı süreçte daha geç gelebilir. SM-A920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yakın bir arkadaşımın başına benzer bir olay geldi, eksper gelmedi ama görüntülü arayıp çözdü işi,firma ile iletişime geçmeniz doğru olan sanki. Huawei P30 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
Geçmiş olsun . Bu mevzular malesef moral bozup can sıkıyor. Benim kadarda bu mevzularda bahtsız yoktur herhalde . Kendi aracima geri geri gelirken çöp kamyonu çarptı. Şoför kapısı mahvoldu . Aracım 15 gün sanayide eksper bekledi. 15 gün de nerdeyse tamir sürdü. Bu süreçte kızımın doktor muayenesi icin arkadaşım dan ödünç araba aldım. Kırmızı ışıkta beklerken arkamdan güm diye duramıyan acemi bir şoför çarptı. Gelince üst üste mi geliyor nedir . Size de allah sabırlar kolaylıklar versin, görünür görünmez kazalardan hepimizi korusun rabbim inşallah. Bu arada il sigorta acentesine bir uğrarsanız yardımcı olurlar tahminim . SM-J400F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ufak bir kazadan dolayı, aracımı ford yetkili servisine bırakmıştım. Şef teknisyen baktı ve muhtemelen değişecek parçaları yazdı. Sigortaya haber verdiler. Karsı taraf güven sigorta, 2 hafta eksper gönderemedi. Sigortayı kendim de defalarca aradım. Ekperden sonra, servis 2 hafta parça bulamadı. Abartısız 4 hafta (1 ay) araç serviste yattı. Sonra servisi aradım. Aracı toplayın almaya geliyorum dedim. Bu süreçte radyatör sökülüp, su boşaldığı için, motor içinde oksitleme olmuş. Aracı toplamışlar. Servisten çıkıp, 10 km ilerledim. Devirdaim patladı. 10 litrelik damacana bulup, su koyarak sanayiye kadar gittim. Orada hallettim. Servise yâda ustaya güvenip, işi sallamayın. Kendiniz de sürekli yoklayın. SM-A920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu mevzuları toplayıp pismis tavugun başına gelmeyenler ismiyle kitap yazsak bestseller olur herhalde . SM-J400F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Karşı tarafın sigortasını aradim öyle bisey gözükmüyor diyor,ustayla konuştuğumda oda arıyorum ama kimseden cevap alamıyorum diyor,bu süreç nasıl ilerliyor bilmiyorum ama bi yerde bi yanlışlık var heralde,çok can sıkıcı bi durum
Sizin sigorta acentenizde karşı tarafın sigorta şirketinin temsilcisi olabilir . Kendi sigortanızı yaptırdığınız acente ile de bir görüşün bence . Yardımcı olurlar . SM-J400F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi