Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

acil clio enjektör bilgisi olan varmı

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda usta şöför tarafından 9 Eylül 2011 tarihinde açılan konu

1. usta şöför

usta şöför Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    arkadaşlar herkeze selamlar clio aracımı alalı 3 ay kadar olmuştu ama üstündeki enjektörler değiştirilip eski çıkma takılmış ve şimdi arıza yaptı bende yeni megan 2 enjektörü boldum iyi fiyat ama clio larla aynı enjektörmü bilmiyorum bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim benim araç 2003 megan ise 2009 araç dağa 10000 deymiş bilgisi olan arkadaşlardan acil yardım bekliyorum teşekkürler

2. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    1.5 dci Motorların Hepsi Aynı Yazılım Farkı Var. Araç Kaç Km de ki O Kadar Enjektör Yemiş ? Yine De İyi Araştırmak Lazım Ama yapı Olarak Aynı.

3. usta şöför

usta şöför Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    megandan çıkan enjektörler benzinlikte yanlış yakıt (benzin )konulmaktan dolayı servise götürülmüş çalıştırımadan garantili olduğundan dolayı ve aracın tüm yakıtla ilgili her parçası değiştirilmiş yani enjektörler sıfır ayarında peki bu kodlama aracın çalışmasını etkilermi

4. usta şöför

usta şöför Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    bilgisi olan arkadaşlardan destek bekliyorum teşekkürler

5. usta şöför

usta şöför Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    arkadaşlar sorunu hallettim hemde çok düşük bir maliyete ve meganların enjektörünün içindeki türbün parçaları clio parçalarıyla aynı zaten enjektöre de lazım olan o parçalar geri kalanı kolay bozulmuyomuş ama aldığınız enjektörler çıkma ve uzun süre yatmışsa karıncalaşma yapıyor ve takınca proplem yapıyo dışarıda 600 tl yede sıfır enjekktör bulmuştum ama kodlamaları yoktu o yüzden yine servise gidiliyomuş yani ucuz etin yağnisi pahalıya çıkıyor en iyisi ve sağlıklısı ara türbünleri yenilemek yine sıfır gibi oluyor kodlamayada gerek kalmıyor sadece enjektörlerin sökme sıralarını numaralandırın yoksa işiniz çok zor olurherkeze teşekkürler

6. kicker

kicker Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Fahri ŞEN
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    keşke daha önce haberim olsaydı coşkun pompa bu işte çok ii küçük sanayide yerleri

Bu Sayfayı Paylaş