Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

acil acil acil kandırıldım mı ??

'Accent Forum - Club' forumunda roi34 tarafından 10 Mart 2009 tarihinde açılan konu

1. roi34

roi34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaslar 2 ay önce hyundai admire kasa 2006 model araba aldım aracı kapının önüne çektigimde 50 bin km de idi şuan 52680 km de hyundai servisinden aldım aracı az önce farklı bir serviste bakımının en son ne zaman yapıldıgı konusunda bilgi almak istedigim de 50000 bakımı 52897 km dey ken yapılmış 2006 yılında 2009 dayız ve araç 52680 km si daha düşük görünüyor bir yanlışlık mı var acaba
    Düzenleyen : roi34

2. albay

albay Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    umarım korktuğun başına gelmez https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif

3. Erhan Sarıtepe

Erhan Sarıtepe Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    km ile oynanmış olabilir.

servis kayıtları yanlış olamaz çünkü

4. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Kilometre ile oynanmış gibi duruyor.İnşallah yanılıyorumdur

5. roi34

roi34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    servisi aradım kontrol edip arayacaklar beni peşini bırakmam kesinlikle çok sinirliyim zaten bu nasıl iş anlamadım insanlar servisten araba alırlar garanti olsun temiz olsun diye bizim işe bak bunun başka nasıl açıklaması olabilir çok merak ediyorum

6. roi34

roi34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    servise gittim aracın bakımlarının hangi serviste yapıldıgı yazmıyor km düşürülen arac olsa forumda yer aldıgı gibi direksiyonunda sararma v.s gibi şeyler olur aracın içi dışı torpidosunda çizik bile yok aldıgım yer tanıdık öle bişi yapılacagını tahmin etmiyorum ama servis notlarında bi tezatlık var çünkü yapan servisin adı yazmıyor yinede araştıracaklar ayrıca 60 binlik bakımını gönlümü almak için cumartesi günü yaptıracatım triger kayışı enjeksiyon temizligi , yagına suyuna kadar herşeyi degiştirilecek bir gelişme olursa sizlere bilgi veririm ayrıca bir buluşma tarihinde müsait oldugumda araca sizlerde bakarsınız yıpranma v.s yok çünkü herşey için sagolun biraz sinirliydim kusuruma bakmayın ....

7. BURÇİNKEMER

BURÇİNKEMER Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hangi servisten aldınız arabayı

8. Misafir

Misafir Guest

o söyledikleriniz zor birşey değil..değiştirilmiş olabilir..

9. HaRbi_GeNc41

HaRbi_GeNc41 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aracın kayıtları yetkili servislerin hepsinden görünür ve yanlışlık olma ihtimali çok zayıf ben aracımı o şekilde gör-tan dan garantiye soktum bilgisayardan bakınca aracın garantide olduğu anlaşıldı önceki bakımları nerde nezaman yapılmış hepsi çıktı ve hiç bir yanlışlık yok

10. yumurcak

yumurcak Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    inşallah oynanmış bi araç değildir...hayırlı haberlerini bekliyoruz..

11. roi34

roi34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    araştırılacak bakalım eger öle bişi olsa garanti kapsamında amortisorleri deişmezdi ortada bi karışıklık var ama çözümlenmeyi bekliyor aracı başkalarına da gösterdim bizzat arkadasımda baktı ama bi yamugunu göremedi istesem farklı bir araçla yine takas yapma şansım var ancak aracın torpidosunda dahi çizik yok içi dışı motoru tertemiz bakalım birgün toplantıya getiririm kısmet olursa

12. wildrain

wildrain Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    mesela ben arabayı aldıgımda, aldıgım kadın galeriye 30 bin bakımını yaptırdıgını söylemiş
    servise götürdüm yok dediler 30 bin bakımı yapılmıs gibi görünmüyor. hava filtresi kontrol ettiler yok dediler yapılmamaıs gibi.

Geçmişindede 15 bin bakımı karalarda yapılmıs gözüküyordu.

Servis yetkilisi dediki bi servis var önceden yetkili idi şimdi değil orda yapıldıysa gözükmez dedi. Eğer eski yetkili servis Hyudai Kar otoda yapıldıysa gözükmez bilgin olsun.

13. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    demekki km baya bi aşağı çekilmiş.

14. Misafir

Misafir Guest

Yada km saatitakılmış.......https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif

15. ukalaboy

ukalaboy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Çoşkun abi saat takılmış olsa geriye gitmez https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif Serwiste yanlış kayıt girilmiş olabilir..

16. roi34

roi34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bilmiyorum arkadaslar ne oldugunu serviste çözemedi ben sogudum arabadan aracı geri vermeyi düşünüyorum farklı bi araç versinler bana kasko falan yaptırdım üzerime aldım böle bişi olacagını nerden bileyim servise bıraktım orada yol yardımada hiç bir bakımı yapılmasın araç sizde kalsın dedim :(( moralim çok bozuk borçla harçla aldım ben bu arabayı temiz bişi olsun dedim :((

17. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    KM'si oynandı diye araba kötüdür diyemeyizki....bir çok kişinin başına geliyor bu,arabanın motoru kaportaası düzgünse bakımını yaptırıp kullan

18. roi34

roi34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    araba ter temiz ama ne yapıldıgı belli deil araba o yüzden sogudum bittim sonuçta galeriden pazardan almadım benden kaynaklanan bi problem olmadıgı için aracın geçmişiyle alakalı düzgün kayıtlarının olmaması kafamı karıştırıyor bakalım nolcak zamanla gelişmelerden haberdar ederim

19. yalan55

yalan55 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Arkadaşlar accentimi almadan önce dizel bir palioyu alıyordum . Ababa çiçek gibiygi . İçi filan tertemiz(direksiyon, koltuk , vites topuzu.) kmsi ise 55000 idi. Servise bi gittim arabanın 100.000 bakımı yapılmış ve bidaha servise garanti bitti diye gelmemiş .Yani km baya bi aşağı çekilmiş. Ayrıca km çekildiği anlaşılmasın diye direksiyon simidi ve vites topuzu değiştirilmiş. Yani araba alırken çok dikkat edilmeli.

20. roi34

roi34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    araba temiz ama ben sogudum bi defa altın da olsa benim için para etmiyor :(

Bu Sayfayı Paylaş