sayın arkadaşlar 120 000 ağır bakımlarım var 2005 1.3 admire özel servisdemi yoksa hyundai servisdemi yaptırsam arada 250 tl fark var sizce ne yapayım önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim..
Kesinlikle yetkilide yaptırın,bende yeni çıktım ağır bakımlardan.. Bi sorun çıktı parçada anında değiştirdiler yetkili serviste.İyikide yetkili serviste yaptırmışım dedim
özel servis işi yapana kadar garanti veriyorum der,ama iş bittikten sonra bir sorun olduğunda gidersiniz muhattap bile bulamazsınız bulsanızda sonuç olumsuz olacaktır. Yetkili serviste vida takılsa bile 2 yıl resmi garantilidir.
120.000 bakımına yetkılı servıs ne kadar fıyat ıstedı benım aracta suan 104 bınde eger bende kalırsa bende yetkılı servıse gıtme taraftarıyım 120.000 bakımında degısenler kıtabcıgında yazana gore hava fıltresı polen fıltresı yag fıltresı yag bujı alternator kayısı klıma kayısı h. dıreksıyon kayısı trıger kayısı ve bılyası fren hıdrolıgının komple degısımı sogutma suyunun komple degısımı sanzuman yagının komple deıgısımı ve komple genel kontrol, dısarıda bu malzemeler 200-230 arası tutar ıscılık de 100-130 arası desek 300-360 arası bısey olur Düzenleyen : onur-d
parçların hepsini bizzat orj kendiniz alın ustanıza taktırın farklı bir düşünce ama ben böyle düşünüyorum
kesinlikle katılıyorum parçalarını kendiniz alın gidin güvendiğiniz bir ustaya yaptırın eğer tanıdığınız yoksa ben yardımcı olmaya çalışırım hem parça konusunda hem özel servis konusunda..boşuna 200 250 lira fazla vermeye gerek var mı ? tabi bu da benim düşüncem..
Merhaba Hocam Starex CRDİ Yag Hava Mazot Filtresi Orjinal Olarak Varmı ? Mazot Filtresi Biliyorsunu Admreinin Mazot Filtresi Zaten.. Birde Yağ Olarak 15w-40 Mı Veriyorsunuz CRDİ Starexlere
bn 55000 km de bakım yaptırıdım standart bakım . yagı suyu falan.... simdı ben bunların orjınalını dısardan alsam... kuzenım usta benım. ne kadara mahal olurr...
starex crdi hocam açık konusayım bakım malzemelerinde orjinal almak sadece fazla para vermek demek ben 12 yaşımdan beri kore malı satıyorum bir tane geri getiren olmadı yağ filitresi : 10 tl. hava filitresi : 10 mazot filitresi : 15 tl. orjinaldir. 15w40 yağ castrol : 60 tl. evet 15 40 koyuluyor.
starex arabası olan arkadasa yazdığım gibi orjinal almak sadece fazla para demek. arabanız era benzlimiydi ? 100-120 civarı tutar tahmin ediyorum + işyerimize gelip birde çayımı içersiniz
Zaten Şu Zamana Kadar Tüm Bakımlarda Yan Sanayi Kore Kullandım Bir Sorun Yok Bende Açıkca Söyliyeyim O Zamanhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif Özel Servis Olarak Neresini Tavsiye Edersiniz? Ben Topkapıda Bir Ustaya Götürüyorum Genel Her Araca Bakıyor Sadece Uzak Dogu Hyundai Falan Yapmıyor
eğer size güven verdiyse problem yok ustanızı değiştirmeyin.ama illa başka denicem derseniz çağlayanda benim tanıdığım ustalara gösterebiliriz.nasıl isterseniz..