Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

accentte ki koltuk sesi

'Boya & Kaporta & Trim Sorun Ve Çözümleri' forumunda semerkaw tarafından 24 Kasım 2008 tarihinde açılan konu

1. semerkaw

semerkaw Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    daha önce de bi kaç konunun altına yazmıştım bu benim aractaki sürücü tarafındaki koltuk sesini.
    gecen forumumuzdaki bir arkadasımızın sileceğinden kaynaklı servise gittiğini ve gfaranti içinde oldugunu yine burdan öğrendim, sonra benim aklıma geldi, acaba bu koltuktaki en ufak kasisteki , virajlardaki gacur gucur koltuk sesi de koltuk arızası ayagına garanti içinde midir.. bilip bilmeden servise gidip madara olmak da istemedim..
    söylemesi ayıptır 120 kiloyuz, bundan kaynaklı bir sorun, ancak arac bu kiloyu sanırım koltugun rahat kullanımı adına tölare edecek yapıda yapmış olmalı koltuğu..
    bu sorun serviste garantiye girer mi.. girerse nasıl bi işlem uygulanır koltuga arkadaslar, atıyorum; koltuga ayar mı verirlir, ya da ne bileyim yağlama mı yapılır.. ya da koltuk full değişir mi :)

2. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    garanti kapsamındadır. bendede vardı yolcu koltuğunda. Yayı yağladılar geçti. Tabi sesi duyurabilirsen:) Duymamak için ellerinden gelenleri yapıyorlar walla...

3. semerkaw

semerkaw Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    a bi de o var değil mi.. şimdi denemede servisteki ustalardan biri sürecek kesin.. e herif zayıf bi şeyse nasıl bi yol denemem lazım..

4. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    "sen geç bakayım yan tarafa cılız herif ben oturayımda sesi gör" dersinhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

çok önemli bişey değil,koltuğun yükseltme alçatma özelliği olduğu için yayları bazen ses yapıyor(koltuğu yükseltip alçaltınca ses kesiliyor)ama yinede bi yağlatabilirsin.

5. semerkaw

semerkaw Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    içim rahatladı walla..
    yok yani bu gacur gucurdan gına gelmişti artık..
    tşk. ettim arkadaslar..

6. emregun

emregun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aynı ses bendede var..accent era da cogu insan sikayetciydi bu konuda..elmasa verdim yaglamıslar etraf dosemeler yag olmustu..baska bir servise verdim ses gitti 1-2 ay sonra tekrar basladi..15000 bakım geldi hangi servise vercem die düsünüyorum..

7. semerkaw

semerkaw Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    demek ki o zaman periyodik bakımda koltukları da yaglatmak rutin hale gelmeli biz de..
    :)

8. Mustafa

Mustafa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Arkadaşım sürücü koltuğunda benimde cıt cıt ses geliyordu dayanma yerinde..
    Geçende götürdüm servise ve gerekli işlemi yaptırdım..
    Bu arkaya yaslama kolunda bir boşluk oluşuyormuş ve ses yapıyormuş.Koltuk sökülüp yeniden toparlandı..Parçalar yağlandı ve sıkıldı..Şuanda hiç ses yok..Servise uğramanı dilerim..1 saatte hallediyorlar..

9. semerkaw

semerkaw Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    para falan talep etmedi değil mi adamlar..

10. atakan_arikan

atakan_arikan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar eğer aracınız garanti kapsamında ise hiç bir şekilde ücret talep edilmez.gerekirse kolyuk kızağı değişir ses giderilir.

11. Mustafa

Mustafa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    arkadaşın dediği gibi para talep etmediler..

Bu Sayfayı Paylaş