kendime ait era 1,6 select otm(2011) ile kayinpederin admire otm. aracini baki a sokacaz. benim arac garanti kapsaminda bir sikintim da yok cok sukur, yillik bakim yapilacak. admire de bu forumda da yazdigim bir iki vitesten takirti gelmesi, frene basildiginda pedaldan ya da fren mekanizmasindsn gelen otme sesi, sag on camin kapanirken zorlanmasi, sanziman ( ya da motor) kulakciklarindan birinin kopuk olmasi (bir onceki bakimda, bakimi yapan usta demisti, ancak elinde parca yoktu yaptirmamistik) gibi sorunlar var. admire garantide degil. ancak guvenilir bir usta bulamadigimdan yag degistirmek gibi rutin disina cikan bir uygulama olacaksa servis yoluna gidiyorum. her iki arac icin de maslak otomotivi dusunuyorum. admire de tutar bilinmez, ancak era icin yapilacak yillik bakim yaklsik ne kadar tutar, bilgisi olan var mi
kaç binde ? tahminen era 200 tl civari bir rakam çıkartır ağır bakım zamanı gelmediyse. Galaxy ace den gönderildi
Era normal bakim yetkili servisre 350 civari olur agir bakim olursa fiyat cok artar admire fiyat soylemek guc
cevaplar için teşekkürlerera 25 bin; admire ise 48 bin de.... muhtemelen era standart bakıma girer. Admire'de ise artık neyse bahtımız diyorum....