arkadaşlar öncelikle 2001 model milenium kasa accent'im war1.3 motorve abarth egsoz taktırmak istiorum daha önceden taktıran warmı egsozdan egsoza değişeceğğini biliyorum ama sadece bilgi amaçlı soruyorumnasıl bi ses aldı bide bu slincerli egsozlar nasıldır bilgi istiyorum sizden şimdiden teşekkürler... Düzenleyen : Yellow_pearly
accentlerde pek istediğin gibi ses alamazsın katalizör manifoltta olduğu için ben nes marka kullanıyorum bide Aem açık hava filtresiyle destekledim harika oldu silincerli olursa sesli yada sessiz kullanma olanağın olur başka bi fark olmaz
arkadaşlar bu slincerli egsozlar nasıllar tavsiye edermisiniz bunu almaya kalksam kaç paraya batlar bize
slincerli egsoz yakışmaz hyundaiye o egzoz ici boş genelde turbolu arabalar kullanır o tarz egzoz,ları..
arkadaşlar ben 1.3 lxkarbüratörlü aracıma jsv ninslincerli egsozunu taktımçatırdıyodu wallaşimdi çıkartmak zorunda kaldım ama egsozum evde yatıyo şimdi jant lastik yay taktırıyorum arabaya onları taktıktan sonra egsozumu geri takıcam
bende otto carbon silencerli egzoz var..sesi beni tatmin ediyor..susturucuyu taktığım zaman hiç ses yok eski hali gibi..sonuç olarak ben memnunum..bakmak istersen burda videosu var..bana 150-160 gibi bir rakama mal olmuştu..ben siirtteyim burda yoktu, istanbuldan getirtmiştim..istersen özelden firma adını yollayabilirim.. http://www.youtube.com/watch?v=IBPOi3JnDqA
kardeş bide susturucu takılmış hali yok mu bn daha önce hiç görmedim böle bişey bnde düşünüyrm ama sesi tam olarak kesceginden emin olamıyrm bu susturucu nereye takılıyo kolaymı takılıyo yardım edersen sevinirim
vallahi susturucu takılmış hali yok..ama foto çeker koyarım...ses konusunda hiç şüphen olmasın..susturucuyu taktığın an eski sesiyle arasında fark kalmıyor...takılması çok basit..sadece iki vidayla takılıyor.. Düzenleyen : mandufla