dünden beri bir marş sorunu yaşıyorum. ilk seferde marş alması3-4 saniyeyi buluyor bazende stop ediyor. önce böyle değildi. marşa dokununca tık diye alırdı. motor ısınınca hiç sorun yok. birkaç gündür burada havalr biraz soğudu. birde benden önceki sahibi antifriz koymamış. bu sebep olabilir mi? başka sebepler nelerdir?
antifirizle bir alakası yok. benzin deposu dibindeki pislikler bu soruna sebep olabilir, ama başka bir sürü sebep var. daha detaylı incelemek lazım...
Büyük bi ihtimalle Jigle devresi arızalanmış, zengin karışım olmadığı için motor çalışmakta zorlanıyor...
geç oldu ama bilgi için yazayım. Sıralı sistem LPG li araçlarda benzin sıfır seviyesine geldiğinde (yani doluluk oranı %5 lere geldiğinde) aracı ça lış tı ra maz sın...
Aracınızın benzin şamandra seviyesini çeyrek altına indirmeyin ve 95 oktan kullanın. Sorun çözülecektir.
bemnım arabada zor calısıyordu aynı sorun vardı yarım depo benzın aldım cozuldu sımdı tek mars bu accentler boyle parayı sıkıstırdınmı calısıyor para olmadımı calısmıyo kerata
sende benzın depo kapagının arasına bı 100 kagit sıkıstır bak nasıl canavar gıbı calısıyor marsa bıle basmana gerek yok calısması ıcın
aynı sorun bende vardı benzın azdı calısmamaya basladı ama bı baktım ımmobılızer ısıgı yanmıo ben benzınden sanıodum benzın aldım yıne calısmadı butun sorun ımmobılızer ısıgıymıs servıste saolsun hemen temızledıler tozlanmadan yanmıomus