Meraba arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum siteye tekrardan dönüş yaptım benim sis lambaları kırılmıştı ikiside yanmıyordu değişecekti bende biraz dursun dedim elimde ledler var iki parça kestim sislerden bağlantı aldım yaptım umarım hoşunuza gider Ayrıyeten hem görüntü olarak film çektirdim polisle belaya kalmamak için 1 numara çektirdim filmleride
Filmler güzel olmuş, gündüz farı olarak koyduğunuz ledlerin bence montaj yerlerini keşke tamponu delmeyeceğiniz, daha az uğraştıran bir yere monte etseydiniz. Ledi bir plaka üzerine yapıştırıp o plakayı da ızgara içinde bir yere monteleseydiniz çok daha gösterişli ve az uğraştırıcı olurmuş. Naciza fikrimdir tabi, güle güle kullanın.
gayet güzel olmuş.. aslında sis farları sağlam gibi.. sislerin içine led koysaydın daha güzel aydınlatma ve xenon gibi görüntü elde edebilirdin
Herkese teşekkürler ledler aklıma sonradan geldi akşam 6 da başladım altı buçukta bitirdim bi anda oldu kürdan kadar bi delik açtım tamponda kabloları geçirdim bu arada sisler kırık derken en ufak bi yağmurda içi su alıyor ampüller patlıyordu zaten en son bir kaza yaptım tampon tampon demiri panjur değşşecek belki daha iyileri olur o zaman
ledler smd 3 çipli ışık değeri hoş durmuş ama belirttiğiniz için söylüyorum eğer istanbula yolunuz düşerse power led özel döküm gündüz farları için yardımcı olabilirim kısa zamanda kendi aracıma uygulayacağım o zaman daha iyi fikir sahibi olabilrsiniz
Merhaba arkadaşlar Era' ma Aliekspress'den 2 USD'ye aldığım gündüz farlarını bağlattım. Pek şık olmadı ama hevesimi alayım sökerim belki. GT-I9082 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence gayet güzel olmuş park lambalarını da beyaz led yaptım mı daha güzel olur Sent from my iPhone using Tapatalk
Parklarım beyaz led ancak fotoğraf çekerken farlar açıktı. Far için beyaz halojen alırsam daha iyi olur sanırım. GT-I9082 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Farın içine slikon gündüz farı yapıyorlar bir kaç tane erada gördüm çok güzel olmuştu sizde o tarzda bişey yapabilirsiniz Sent from my iPhone using Tapatalk
bence fena olmamış,farın içine koyarsanız belki daha kötü bile görünebilir, çünkü işçilik önem kazanacak.
Valla olmamis Sametcim birde kisisel algilama sahsi fikrim bu eralara modifiye hic gitmiyo. LG-E460 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
idare eder gecen focus 3 olması lazım aliexpreste dikkatimi cekti orta ızgara için çok hoştu o tarz bişi olsa daha güzel olur tabi